hocam 2. el g29 alabilirsiniz önerenler vardıArkadaşlar merhaba başlıkta da yazdığı gibi hem bilgisayara hem playstation 5'e uygun bir direksiyon arıyorum bütçe çok uçuk olmasın
15-20k arası olabilir
Bütçesi 20k ya kadar çıkıyormuş 2. Ele yönelmesine ne gerek var kihocam 2. el g29 alabilirsiniz önerenler vardı
hocam pek değmez diye düşünüyorum o seteBütçesi 20k ya kadar çıkıyormuş 2. Ele yönelmesine ne gerek var ki
Mesaj otomatik birleştirildi:
Alsın sıfırını kafası rahat kullansın
Bütçesi 20k ya kadar çıkıyormuş 2. Ele yönelmesine ne gerek var ki
Direksiyon piyasasını çok bilmiyorum ama bence de o bütçede sıfırını alabilir ikinci el ile uğraşmasına gerek yok g29 için eğer 2.el ile uğraşacak ise daha iyi setler de bulabilir diye düşünüyorum. (Tekrardan güncel piyasaları vs ile ilgili bilgim yok)hocam pek değmez diye düşünüyorum o sete
hocam biraz baktım genellikle direksiyondan sıkılmış kişiler 2 aylık setleri satışa sunuyor 2. elden forumlardan da baktığımda göre 2. el daha mantıklı bu set içinDireksiyon piyasasını çok bilmiyorum ama bence de o bütçede sıfırını alabilir ikinci el ile uğraşmasına gerek yok g29 için eğer 2.el ile uğraşacak ise daha iyi setler de bulabilir diye düşünüyorum. (Tekrardan güncel piyasaları vs ile ilgili bilgim yok)
t300rs min 26k diye gördüm pahalı geldiLogitech e o kadar para verilmez taş çatlasa 8 10k verilir. Kendi deneyimlerimden söylüyorum bunu.
Thrustmaster tercih edebilirsiniz t300rs
Moza r3 yanında PS aparatı tercih edebilirsiniz. Moza yı öneririm uyguna bulursanız.
2. el alıp sıkıntı çıkarsa uğraşmak istemiyorum alırsam sıfır alırımBütçesi 20k ya kadar çıkıyormuş 2. Ele yönelmesine ne gerek var ki