Arkadaşlar 4.5 ay kaldı kalmadı ama paraya ihtiyacım var. Hedefim İstanbul Üniversitesi İşletme. 147K sıralama ile alıyor. Ama ailevi nedenlerden dolayı paraya ihtiyacım var. Mart ayının başında ŞOK markette tanıdığım biri ile anlaşıp işe girmeyi planlıyorum. Part time olarak. Saat 4'ten 9'a kadar haftada 6 gün toplam 30 ya da 31 saat.
Part time maaşlar 19'a kadar çıkıyormuş. Normal maaş ise 17K.
Şöyle bir program düşünüyorum:
Sabah 6'da kalkıp derse saat 7'de otursam, 7'den saat 1'e kadar çalışıp 1'de spora gitsem, 3'te spordan çıkıp işe gitsem, akşam saat 10'dan 11'e kadar tekrar edip yatsam sizce mantıklı olur mu? Günde sadece 5 saat çalışıp cebime harçlık yapmak mantıklı mı?
147K 4 ayda eşit ağırlık bölümünde yapılabilecek bir sıralama. Olmadı Trakya Üniversitesinde Yönetim Bilişim Sistemleri okurum. O da 140K.
Tavsiyelerinizi bekliyorum!
Part time maaşlar 19'a kadar çıkıyormuş. Normal maaş ise 17K.
Şöyle bir program düşünüyorum:
Sabah 6'da kalkıp derse saat 7'de otursam, 7'den saat 1'e kadar çalışıp 1'de spora gitsem, 3'te spordan çıkıp işe gitsem, akşam saat 10'dan 11'e kadar tekrar edip yatsam sizce mantıklı olur mu? Günde sadece 5 saat çalışıp cebime harçlık yapmak mantıklı mı?
147K 4 ayda eşit ağırlık bölümünde yapılabilecek bir sıralama. Olmadı Trakya Üniversitesinde Yönetim Bilişim Sistemleri okurum. O da 140K.
Tavsiyelerinizi bekliyorum!