Yardım Hepsiburada iade hakkında

furk88

80+
Reaksiyon skoru
56
Hepsiburada dan bluetooth kulaklik almayı düşünüyorum fakat kulaklığı beğenmezsem veya bir sıkıntı çıkarsa iade edebilrmiyim helsiburada kabul eder mi??

Hepsiburada dan bluetooth kulaklik almayı düşünüyorum fakat kulaklığı beğenmezsem veya bir sıkıntı çıkarsa iade edebilrmiyim helsiburada kabul eder mi??
Amazondan almanı öneririm :)

kulaklıklar hijyen ürünüdür geri iade yoktur

Hic belli olmuyor ben zamaninda alip iade ettim ama edemeyen cok gordum sansa birakma

iade için bozuk çıkması lazım hocam durduk yere iade edemiyorsunuz , beğenmezseniz iade etmek isterseniz bir ürünü amazon trden alın

Bunu müşteri temsilcisine sormalısın ayrıca koşulsuz şartsız 14 gün iade hakkı yasası var yok hijyen yok bozuk diye bir şey yok.
Satıcı hepsi burada ise sıkıntı çıkmayacağına eminim ama başka bir satıcı bilerek seni uğraştırabilir.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Bizim arkadaş xiaomi earbuds iade vermişti ayrıca satıcı a firmasıydı ve ince hesaptan kulaküstü almıştı ve dip ses sorunu var diye iade etmişti ve hijyenle alakalı bir şey olmadı (covid zamanı)

Amazon koşulsuz şartsız alıyor ve ürünü beğenmezsem kısmına hak veriyorum ama sen onu kulağına sokacaksın, kullanacaksın ve beğenmezsen iade edeceksin. Sence bu bencillik değil mi ? Yeni alacak kişi onu 0 olarak almak istiyor. Aynısı sende olsa hoşuna gider mi ?

Geri