Amazondan almanı öneririmHepsiburada dan bluetooth kulaklik almayı düşünüyorum fakat kulaklığı beğenmezsem veya bir sıkıntı çıkarsa iade edebilrmiyim helsiburada kabul eder mi??
kulaklıklar hijyen ürünüdür geri iade yokturHepsiburada dan bluetooth kulaklik almayı düşünüyorum fakat kulaklığı beğenmezsem veya bir sıkıntı çıkarsa iade edebilrmiyim helsiburada kabul eder mi??
Bozuk çıksa bilemikulaklıklar hijyen ürünüdür geri iade yoktur
Tam karar veremedim alacağım modeleHic belli olmuyor ben zamaninda alip iade ettim ama edemeyen cok gordum sansa birakma
Eğer ürüne hasar vermezsen aynı şekilde iade edersen evet ediyor. 1 ay içerisinde iade edebiliyorsunuz.Amazon kabul ediyor mu
iade için bozuk çıkması lazım hocam durduk yere iade edemiyorsunuz , beğenmezseniz iade etmek isterseniz bir ürünü amazon trden alınHepsiburada dan bluetooth kulaklik almayı düşünüyorum fakat kulaklığı beğenmezsem veya bir sıkıntı çıkarsa iade edebilrmiyim helsiburada kabul eder mi??
bozuk çıkma durumunu bilemem ama kulaklıklar hijyen ürünü diye iade almıyolardıBozuk çıksa bilemi
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Tam karar veremedim alacağım modele
Bunu müşteri temsilcisine sormalısın ayrıca koşulsuz şartsız 14 gün iade hakkı yasası var yok hijyen yok bozuk diye bir şey yok.Hepsiburada dan bluetooth kulaklik almayı düşünüyorum fakat kulaklığı beğenmezsem veya bir sıkıntı çıkarsa iade edebilrmiyim helsiburada kabul eder mi??
Satıcı da ÖnemliHepsiburada dan bluetooth kulaklik almayı düşünüyorum fakat kulaklığı beğenmezsem veya bir sıkıntı çıkarsa iade edebilrmiyim helsiburada kabul eder mi??