Hepsiburada iphone değişim talebi

flowzen

80+
Reaksiyon skoru
33
1 ay önce hepsiburadadam iphone 16 aldım bugün servise gönderdim hepsiburada sitesini inceledikten sonra Servis Raporu ile ürün değişimi , iade yapalıbileceği yazıyor.Eğer serviste ekranım değişirse ben bu hakkımı kullanamıyor muyum yoksa kullanabiliyor muyum?

1 ay önce hepsiburadadam iphone 16 aldım bugün servise gönderdim hepsiburada sitesini inceledikten sonra Servis Raporu ile ürün değişimi , iade yapalıbileceği yazıyor.Eğer serviste ekranım değişirse ben bu hakkımı kullanamıyor muyum yoksa kullanabiliyor muyum?
sen direkt değişim iste bu apple ne yapacağı belli olmaz sıfır cihaza hatalı müdahaleden garanti dışı bıraktıklarını gördüm

sen direkt değişim iste bu apple ne yapacağı belli olmaz sıfır cihaza hatalı müdahaleden garanti dışı bıraktıklarını gördüm
Hocam bugün servise birebir değişim dedim biz yapamıyoruz dedı nerden aldıysan orası dedı bana tam hatırlamıyorum yanlış da demiş olabilirim
ben de hepsi buradadan aldım ve servis raporu ile ürün değişimi yapılabilir yazıyor.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Çevrim içi yöneticiler

Forum istatistikleri

Konular
1,177,870
Üyeler
186,954
Son üye
Sycamore7
Geri