Hepsiburada kargo

Batuhan Lastronin

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Reaksiyon skoru
1,150
Merhaba Asus z390-a anakartini satın aldım cumartesi günü ve en geç Çarşamba yani bugün kargoya verilir deniyordu ancak ürün daha hazırlanıyor aşamasına bile geçmedi eğer bugün kargoya verilmezse Perşembe falan verilemez dimi yasak olduğu için

Merhaba Asus z390-a anakartini satın aldım cumartesi günü ve en geç Çarşamba yani bugün kargoya verilir deniyordu ancak ürün daha hazırlanıyor aşamasına bile geçmedi eğer bugün kargoya verilmezse Perşembe falan verilemez dimi yasak olduğu için
kargo etkilenmiyor elbet verilir

Gün sonunda verilir diye düşünüyorum. Hepsiburadanın kargo sistemi çok başarılı. Eğer belirttikleri tarihlerde vermezlerse kargoyu, müşteri hizmetlerini ara. Yardımcı olucaklardır.

Bende geçenlerde hepsiburadadan sipariş verdim sanırım kargolar yoğun tahmini teslimatta gelmedi ve gidip şubeden almak zorunda kaldım.

Satıcı hepsiburada mı?
Evet
Bende geçenlerde hepsiburadadan sipariş verdim sanırım kargolar yoğun tahmini teslimatta gelmedi ve gidip şubeden almak zorunda kaldım.
Kargo çıktı dedi müşteri temsilcisi ama siparişime yansımadı kargo numarası falan anlamadım yani 24 saat içerisinde yansır dediler eğer kargoya verildiyse yarın teslim edilecek olması lazım.

kargocular etkilenmez gelir merak etme

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,190,339
Üyeler
188,921
Son üye
Gigimens
Geri