Neler Yeni

Hepsiburada kargo

Batuhan Lastronin

80+ Bronze
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,031
İsim
Batuhan Divrik
Merhaba Asus z390-a anakartini satın aldım cumartesi günü ve en geç Çarşamba yani bugün kargoya verilir deniyordu ancak ürün daha hazırlanıyor aşamasına bile geçmedi eğer bugün kargoya verilmezse Perşembe falan verilemez dimi yasak olduğu için

PhanTomX

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,055
İsim
Sefa
Merhaba Asus z390-a anakartini satın aldım cumartesi günü ve en geç Çarşamba yani bugün kargoya verilir deniyordu ancak ürün daha hazırlanıyor aşamasına bile geçmedi eğer bugün kargoya verilmezse Perşembe falan verilemez dimi yasak olduğu için
kargo etkilenmiyor elbet verilir

The Magma Boss

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,463
İsim
Emir
Gün sonunda verilir diye düşünüyorum. Hepsiburadanın kargo sistemi çok başarılı. Eğer belirttikleri tarihlerde vermezlerse kargoyu, müşteri hizmetlerini ara. Yardımcı olucaklardır.

Batuhan Lastronin

80+ Bronze
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,031
İsim
Batuhan Divrik
  • Konu Sahibi Konu Sahibi

Batuhan Lastronin

80+ Bronze
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,031
İsim
Batuhan Divrik

fieryz

80+ Titanium
En İyi Cevap
29
Dahası  
Reaksiyon skoru
21,052
İsim
Ömer
Steam
fieryz
Bende geçenlerde hepsiburadadan sipariş verdim sanırım kargolar yoğun tahmini teslimatta gelmedi ve gidip şubeden almak zorunda kaldım.

Batuhan Lastronin

80+ Bronze
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,031
İsim
Batuhan Divrik
Satıcı hepsiburada mı?
Evet
Bende geçenlerde hepsiburadadan sipariş verdim sanırım kargolar yoğun tahmini teslimatta gelmedi ve gidip şubeden almak zorunda kaldım.
Kargo çıktı dedi müşteri temsilcisi ama siparişime yansımadı kargo numarası falan anlamadım yani 24 saat içerisinde yansır dediler eğer kargoya verildiyse yarın teslim edilecek olması lazım.

J4rvisM

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
5,185
İsim
Jarvis-M
kargocular etkilenmez gelir merak etme

Top Bottom