ozturkanil
80+
- Reaksiyon skoru
- 11
Hepsiburada resmi saticisindan Cloud 3 kulaklik aldim ama umdugum gibi çıkmadı iade talebi olusturdum iade edebilir miyim
Hijyen ürünü olduğu için almayabilirler.Hepsiburada resmi saticisindan Cloud 3 kulaklik aldim ama umdugum gibi çıkmadı iade talebi olusturdum iade edebilir miyim
şansımı denemeli miyim bazi yerlerde satici hepsiburada ise aliyor yazmislarHijyen ürünü olduğu için almayabilirler.
bir kac kisinin almislaralmazlar.
degilim ama sansimi deneyecegimpremium üyelik isen iade alma şansları yüksek. HB Premium artık amazona yakın performans sunuyor
ben de cloud 3 wireless almıştım beğenmediğim için iade talep ettim aldılar ama benimkinden pıt pıt sesler geliyordu onuda belirttim problem olarak o yüzden almışta olabilirler bilmiyorum.bir kac kisinin almislar
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
degilim ama sansimi deneyecegim
benimkininde mikrofonu oyunlarda bozuluyor bende onu mu yazsam kiben de cloud 3 wireless almıştım beğenmediğim için iade talep ettim aldılar ama benimkinden pıt pıt sesler geliyordu onuda belirttim problem olarak o yüzden almışta olabilirler bilmiyorum.
bozuksa ekstra olarak belirt kutun sağlamsa ve ürüne hasar gelmediyse iade alırlar.benimkininde mikrofonu oyunlarda bozuluyor bende onu mu yazsam ki
problem ne çözerizHepsiburada resmi saticisindan Cloud 3 kulaklik aldim ama umdugum gibi çıkmadı iade talebi olusturdum iade edebilir miyim
dostum tam olarak neyi beğenmedin bende başta sesleri yetersiz bulmuştum ve o özel ses modu hoşuma gitmemişti 40 liraya dolby access aldım mükemmel kullanıyorumHepsiburada resmi saticisindan Cloud 3 kulaklik aldim ama umdugum gibi çıkmadı iade talebi olusturdum iade edebilir miyim
dolby accessle bile azdostum tam olarak neyi beğenmedin bende başta sesleri yetersiz bulmuştum ve o özel ses modu hoşuma gitmemişti 40 liraya dolby access aldım mükemmel kullanıyorum
iade edebilir miyim kulakligiproblem ne çözeriz