Neler Yeni

Hepsiburada kulaklik iade

hamsi31

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
3
İsim
Berat
Cloud 3 wireless ise senin kulaklığında bende ses kısıklığı problemi yoktu. Ses seviyesi gayet yeterliydi sesi %50 lerde kullandım.

TheCaxhZ

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
52
İsim
Efetan Yıldız
kablolu cloud3 ses kartsız olduğu için ses kısık geliyor olabilir
konudan alakasız kusura bakmayın da Cloud 3 wireless ile ilgili niye bu kadar çok şikayet oluyor almayı düşünüyorum ama bir yandan da acaba dedirtiyor bu kadar çok şikayet olması

ruaF1912

80+ Bronze
konudan alakasız kusura bakmayın da Cloud 3 wireless ile ilgili niye bu kadar çok şikayet oluyor almayı düşünüyorum ama bir yandan da acaba dedirtiyor bu kadar çok şikayet olması
elektronik şans işi, bende kullanıyorum aynı kulaklığı, sorun yok.

hamsi31

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
3
İsim
Berat
Reis ben fazla cs2 oynuyorum ses kasmasını çok beğenemedim belki benim yaptığım ayarlardan kaynaklıdır o kadar ayar yaptım ama oyun içi ayarları çok kurcalamadım iade ettikten sonra aklıma geldi o ayarları kurcalamak. Aynı kulaklığı xantares kullanıyor belki benimkinin hoparlörlerde sorun vardı. zaten oyun sırasında etraftan gelen sesleri vermeye çalışırken hoparlörden gelen pıt pıt sesleri yüzünden iade ettim belki ses kasmamada engel olan bir sorunu vardı emin değilim. değişim talep etsemiydim diye düşünüyorum arada. Onun dışında kaliteli kulaklık şarjı bitmiyor, oyun içerisinde uzaktaki adamları çok net duyabiliyorsun (hem avantaj hem dez avantaj mesafeyi algılamakta ben çok zorlandım). Bazen arkadan gelen sesler sanki önden geliyormuş gibiydi. Özel olarak ses kasmak için almıyorsan tavsiye ederim kendi deneyimlerim doğrultusunda.
Mesaj otomatik birleştirildi:

bir de ses karti mi almam lazim o kac tl sende ses karti var mi laptop kullaniyorum
eli yüzü düzgün ses kartları 1500 2000tl civarı diye biliyorum çok girmedim o mevzuya ses kartsız kullandım ben kulaklığımı alıştım bir süre sonra. 200 300tlye olanlarda var ama nasıl ses verirler bilmiyorum hiç denemedim.
Mesaj otomatik birleştirildi:

bir de ses karti mi almam lazim o kac tl sende ses karti var mi laptop kullaniyorum
1500 2000tl verene kadar kulaklığı iade edip wireless almak daha mantıklı olur kendinden ses kartı var wireless kulaklıkların. veya ses kartlı kulaklık tercih edebilirsin

Top Bottom