Neler Yeni

Hepsiburada mağduriyet

Status
Bu konu kilitlenmiştir.

UmutG48

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
281
İsim
Umut Göncü
Geçti artık kimleri dolandırmış tır
Hepsiburada, Technopat ve Donanımarşiv forumunu takip etmekte incelenmekte durum kendilerini arayıp satıcıının dolandırıcı olduğunu beyan ettiğini ve siteden uzaklaştırılması talebini vereceğim.

Burak SR

80+
evet olabilir.

Son düzenleme:

Livaković

80+ Silver
Merhaba arkadaşlar Hepsiburada üzerinden 25.Eylül. 2023 tarihinde satın aldığım Realme C55 8/256 modeli cihazın SIM kart takmadan önce kurulumunu yapıp fabrikasyon hata mevcut mudur diye test edecekken ekranında kusur olduğunu fark etmem üzerine 6502 sayılı tüketicinin korunması hakkında kanuna istinaden cayma hakkımı kullandığımı beyan ederek 27 Eylül. 2023 tarihinde cihaz HepsiJet kargo tarafından satıcıya iade edilmek üzere teslim alındı.

Realme C55 8/256 model cihazın ekranı kusurlu ayıplı, cihaza SIM kart takılmadan 14 günlük yasa süre içerisinde 6502 sayılı tüketicinin korunması hakkında kanuna istinaden cayma hakkımı kullandığımı beyan ederim.
Realme müşteri hizmetleri ile görüşmem sonucunda ürünün ayıplı olması ve SIM kart takılmadığı için rapor alınmadan 14 günlük cayma hakkımı kullanabileceğimi ilettiler.

Satıcı iade onaylamadı ve sebep olarak " ürün, paket içindeki aksesuarlar ve/veya ambalajında hasar/aşınma tespit edildiği için talebiniz olumsuz sonuçlandırılmıştır. " cevabını vermiştir bunun üzerine Hepsiburada müşteri hizmetleri ile görüşme sağladım tekrardan satıcı ile iletişime geçtiler bugün içinde hızlıca mağduriyetimi gidereceklerini ilettiler bekliyorum konuyu güncelleyeceğim.
Bu yüzden hepsiburada trendyol gibi ufak pazaryeri firmalarından satın almayın diyoruz vatan mediamarkt amazon varken bunların surafına bile bakılmaz en son pazar yeri satıcısından monitör aldığımda adam monitörü pazar poşetine koyup göndermiş l rezilliği ve bana çektirdiği problemli süreçten sonra iade aldıktan sonra teknolojik bir ürün için asla bulaşmadım treneyol hepsiburada vb firmalara
Mesaj otomatik birleştirildi:

sorun olsa hepsiburada izin vermez burada suç iki taraflı hepsiburada yarımcı olacaktır umarım yoksa tüketici heyetine başvuracağım geçen sürede paramın değer kaybetmesi üzerine nasıl bir reaksiyon almalıyım?
Sen aracı firmaların sana yardımcı olacağınımı sanıyorsun bana bir kere ararlar zorlarlar kabul etmezse satıcı thh başvurun der konuyu kapatırlar ayrıca mesajını alıntıladığınız adam doğru söylemiş ters tepki verecekseniz açmayın konu.

UmutG48

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
281
İsim
Umut Göncü
Bu yüzden hepsiburada trendyol gibi ufak pazaryeri firmalarından satın almayın diyoruz vatan mediamarkt amazon varken bunların surafına bile bakılmaz en son pazar yeri satıcısından monitör aldığımda adam monitörü pazar poşetine koyup göndermiş l rezilliği ve bana çektirdiği problemli süreçten sonra iade aldıktan sonra teknolojik bir ürün için asla bulaşmadım treneyol hepsiburada vb firmalara

Sen aracı firmaların sana yardımcı olacağınımı sanıyorsun bana bir kere ararlar zorlarlar kabul etmezse satıcı thh başvurun der konuyu kapatırlar ayrıca mesajını alıntıladığınız adam doğru söylemiş ters tepki verecekseniz açmayın konu.
Vatan dan da almayın

Livaković

80+ Silver
Vatan dan da almayın
Vatandan almayalım ordan almayalım burdan almayalım nerden alalım kardeşim ben sana telefon satan büyük satıcıları söyledim. Bunlar haricinde telefon satan firma yok birde incehesap var ama ona büyük denmeyi hakkedek bir firma değil

Burak SR

80+
hepsiburada rapor alp aide etmemi istedi 14 günlük cayma hakkı geçerli değilmiş tüketici heyetine başvuruyorum.

Tearz

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Merhaba arkadaşlar Hepsiburada üzerinden 25.Eylül. 2023 tarihinde satın aldığım Realme C55 8/256 modeli cihazın SIM kart takmadan önce kurulumunu yapıp fabrikasyon hata mevcut mudur diye test edecekken ekranında kusur olduğunu fark etmem üzerine 6502 sayılı tüketicinin korunması hakkında kanuna istinaden cayma hakkımı kullandığımı beyan ederek 27 Eylül. 2023 tarihinde cihaz HepsiJet kargo tarafından satıcıya iade edilmek üzere teslim alındı.

Realme C55 8/256 model cihazın ekranı kusurlu ayıplı, cihaza SIM kart takılmadan 14 günlük yasa süre içerisinde 6502 sayılı tüketicinin korunması hakkında kanuna istinaden cayma hakkımı kullandığımı beyan ederim.
Realme müşteri hizmetleri ile görüşmem sonucunda ürünün ayıplı olması ve SIM kart takılmadığı için rapor alınmadan 14 günlük cayma hakkımı kullanabileceğimi ilettiler.

Satıcı iade onaylamadı ve sebep olarak " ürün, paket içindeki aksesuarlar ve/veya ambalajında hasar/aşınma tespit edildiği için talebiniz olumsuz sonuçlandırılmıştır. " cevabını vermiştir bunun üzerine Hepsiburada müşteri hizmetleri ile görüşme sağladım tekrardan satıcı ile iletişime geçtiler bugün içinde hızlıca mağduriyetimi gidereceklerini ilettiler bekliyorum konuyu güncelleyeceğim.
Aynı durumu ONVO televizyonda yaşadım. Servisden randevu aldım. 2 gün keyfi gelmediler. En son kendim açtım ve televizyonun ekranı kırıktı. Hepsiburada'dan almıştım. Satıcı başkasıydı. Satıcı teslim almamaya çalıştı ama Hepsiburada buna fırsat tanımadı. Büyük ihtimal iaden onaylanır. Onaylanmazsa THH gidersin alırsın. Problem değil.

Aykut D.

80+ Gold

Aykut D.

80+ Gold

Trabzonlu

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
383
İsim
Ömerfaruk

Geçmiş olsun kardeşim umarım dilediğin gibi sonuçlanır 🙏

Burak SR

80+
teşekkürler

Arkadaşlar tüketici hakem heyetine detaylı fotoğraf ve fatura bilgileri girerek başvuruda bulundum hayırlı uğurlu olsun

Son düzenleme:
Status
Bu konu kilitlenmiştir.
Top Bottom