Öneri 🟠Hepsiburada Replika Ayakkabı Satışı🟠

Anlaşmazlik ile alakası yokki konunun günün sonunda verilen bilgiyi sizlere paylaştım tercih zaten son kullanıcının.
geçen açtığın konuda bizzat kendin yazmışsın die dedim amazondan alınınca garanti yok die öyle bir şey yok 2 yıl ( ömür boyu işte ) garantili termos, aynısını bana a101 den alırken de demişlerdi ( aynısının 1.4 ü ). gerçi konu bu değil bilinçli tüketici olmak yeterli demeye çalışıyorum yoksa tek olumsuz karşıladığım şey bu twitter sayfasının kasıtlı olarak yaptıklarını saçma bulmam.

Ekler

• Ekran görüntüsü 2025-11-25 214602.webp
    Ekran görüntüsü 2025-11-25 214602.webp
    34 KB · Hit: 8
geçen açtığın konuda bizzat kendin yazmışsın die dedim amazondan alınınca garanti yok die öyle bir şey yok 2 yıl ( ömür boyu işte ) garantili termos, aynısını bana a101 den alırken de demişlerdi ( aynısının 1.4 ü ). gerçi konu bu değil bilinçli tüketici olmak yeterli demeye çalışıyorum yoksa tek olumsuz karşıladığım şey bu twitter sayfasının kasıtlı olarak yaptıklarını saçma bulmam.
Ömür boyu 2 yıl değil 10da olabiliyor ürünün üreticisinin hesabına göre ondan dolayı arkadaşlar orda emin olamadılar

Halihazırda kimse su kısmı anlamıyor veya anlamakta güçlük çekiyor kayıt ederken ürünü problem yok fatura istenmiyormus hala öylemi orasını bilmiyorum fakat üründe problem olduğu vakit kutup ayısı fatura talep ediyor şayet amazonsa fatura destek verilmiyor bunu kaç tane temsilcisi ile görüştüm hatta mail atan arkadaşa da aynısını demişler günün sonunda ömür boyu garanti amazonda yok amazonda 2 yıl garanti var harici kısmı normalde kutup ayısı bakıyordu onlarla 1 veya 2 ay içinde işbirliklerini bitirmisler artık bakmıyor kutup ayısı globalde bakıyorlarmi araştırıyorum sizlerde bakınız bilgi alırsanız banada iletin konuya ekleme yaparım problem yok

Geri