Öneri 🟠Hepsiburada Replika Ayakkabı Satışı🟠

Yan o konuda staley globalle yazışan oldu mu acaba bir ara bende almayı düşünüyordum?
Chat sistemi yok sanirim bakınıyorum https://www.stanley1913.com/pages/contact-warranty

Sende bak istersen bilgi vs alırsan mail den vs paylaşırsan sevinirim Stanley konusunun altına
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Amazon Dan mı bahsediyor satıcı olarak yoksa hb ty falan mı?
Amazon hocam konumda arkadaş durumu mail atmış cevabı bu şekilde vermişler keza arsalar hızlıca bilgiyi alacaklarda üşeniyor galiba millet 🤣

Chat sistemi yok sanirim bakınıyorum https://www.stanley1913.com/pages/contact-warranty

Sende bak istersen bilgi vs alırsan mail den vs paylaşırsan sevinirim Stanley konusunun altına

Amazon hocam konumda arkadaş durumu mail atmış cevabı bu şekilde vermişler keza arsalar hızlıca bilgiyi alacaklarda üşeniyor galiba millet 🤣
Razer ürünlerinde de amazon yetkili değil amazon hepimizi öptü o konuda hayırlısı bakalım millet garanti işini servis işini nerede çözecekler bakalım 😂

Birisi ayakkabıyı iade etmiştir. Kontrol etmeden almışlardır veya dıştan bakıp farketmemişlerdir. O ürünü de satıyorlar yüksek ihtimal bu arkadaşa denk geldi.

Razer ürünlerinde de amazon yetkili değil amazon hepimizi öptü o konuda hayırlısı bakalım millet garanti işini servis işini nerede çözecekler bakalım 😂
Depo ürününse kastın bende almış bulundum kardeşime sıfır geldi şansa sorun olursa chatgpt reis çözer 😆 thh veririm öyle durum Yaşarsam

QR okumaması ve koku replika demek için yeterli değil bence. Önemli olan dikiş malzeme kalitesi işclik vs

Değerli forum üyeleri lütfen bu tarz konularda dikkatli olalım hakkımızı sonuna kadar arayalım.
Her yerde öyle zaten, çoğu markanın ikinci kalite denen ürünleri indirim dönemlerinde mağazalarda da satılıyor böyle internet sitelerinde de satılıyor.

QR okumaması ve koku replika demek için yeterli değil bence. Önemli olan dikiş malzeme kalitesi işclik vs
O dediğin konuların berbat olduğu orijinal ürünler de var sözde firma kendi üretiyor ama malzeme kalitesi ve üretim kalitesi kinetix den kötü. Düşük fiyatlı ürünlerin çoğu öyle hatta.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,165,879
Üyeler
185,185
Son üye
sfkulusoy1
Geri