Neler Yeni

Hepsiburada ürününüz teslim edilemedi ne demek ?

Dahası  
Reaksiyon skoru
1
İsim
Eren
Hepsiburada'dan kulaklık sipariş vermiştim siparişim şubeye ulaşmış ama hepsiburada uygulamasında ürününüz teslim edilemedi diyerek para iadesi yapılmış ve yurtiçi kargo tarafından az önce "....... takip nolu,teslim noktası ...... kargonuz belirli günler teslimat yapılan bölgededir.İlk teslimat gününde dağıtıma çıkacaktır." diye mesaj aldım. Ve bu mesaj daha yeni geldi para iadesi 7 saat önce geldi.Şimdi ürün bana gelirmi gelirse ne yapmalıyım.

kyloitch

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
280
İsim
Rüveyda Akın
Son duruma göre bakarsın şimdi kafanı kurcalama. Muhtemelen iade olur o ürün ama olmazsa ve gerçekten sana teslim edilirse, isteğe bağlı olarak eğer haram mal yemek istemiyorsan ürünü teslim almayabilirsin kargocudan. Yok ben umursamam diyorsan al gitsin kimse bir şey yapamaz. Ben fark etmemiştim para iadesinin yapıldığını, ürünü kullandım dersin.

Dahası  
Reaksiyon skoru
1
İsim
Eren
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Son duruma göre bakarsın şimdi kafanı kurcalama. Muhtemelen iade olur o ürün ama olmazsa ve gerçekten sana teslim edilirse, isteğe bağlı olarak eğer haram mal yemek istemiyorsan ürünü teslim almayabilirsin kargocudan. Yok ben umursamam diyorsan al gitsin kimse bir şey yapamaz. Ben fark etmemiştim para iadesinin yapıldığını, ürünü kullandım dersin.
Tamam teşekkür ederim

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,016,440
Üyeler
161,051
Son üye
erbak
Top Bottom