igito
80+ Gold
- Reaksiyon skoru
- 2,175
bu ürünü almayı düşünüyorum ama extra olarak aktif bir indirim kodu ya da başka bir yol (cashback tarzı vs.) varsa onları değerlendirmek istiyorum bilgisi olan varmı?
Nays kart üzerinden alırsan 150TL cashback olarak veriyor. Yeni hepsiburada hesapı açıp SELAM150 koduyla 150TL indirim yapıyor diye biliyorum.
bu ürünü almayı düşünüyorum ama extra olarak aktif bir indirim kodu ya da başka bir yol (cashback tarzı vs.) varsa onları değerlendirmek istiyorum bilgisi olan varmı?
bu nays kapanmamışmıydı papara gibi? benmi yanlış hatırlıyorumNays kart üzerinden alırsan 150TL cashback olarak veriyor. Yeni hepsiburada hesapı açıp SELAM150 koduyla 150TL indirim yapıyor diye biliyorum.
Kapalı değil hocam aktif kullanıyorum. Amazon premium,netflix, youtube premium ücretlerinin yarısını cashback olarak geri alıyorum hocambu nays kapanmamışmıydı papara gibi? benmi yanlış hatırlıyorum
bu nays papara mantığında değilmi herhangi bankaya bağlı değilKapalı değil hocam aktif kullanıyorum. Amazon premium,netflix, youtube premium ücretlerinin yarısını cashback olarak geri alıyorum hocam
İşbankasına bağlı naysı kullanabilmen için işbankası hesabı gerekiyor hocambu nays papara mantığında değilmi herhangi bankaya bağlı değil
Microsoft kampanyası gitmeyeydi iyidiİşbankasına bağlı naysı kullanabilmen için işbankası hesabı gerekiyor hocam
vadesiz hesap aç bende kullanmıyorum normalde sadece nays için açtım.o iş olmaz o zaman iş bankası kullanmıyorum
geceleri iş görüyor baya önceden ben bunun air modeli diye indirimdeyken siprariş vermiştim çakma kıytırık bir ışık göndermişlerdi o bile farkettirmişti. geceleri harici bir soft ışık olunca gözlerim daha rahatlıyor. ben video çekimi vs. yapıyorum sosyal medya için o kısım içinde lazım. extra olarakta masayı aydınlattığı için o da artısıKonudan bağımsız neden böyle bi ürün seçtiniz hocam? Etrafı aydınlatsın diye mi yoksa spesifik bi nedeniniz mi var?