Yardım Hepsiburada'da aktif indirim varmı?

igito

80+ Gold
Reaksiyon skoru
2,175
Nays kart üzerinden alırsan 150TL cashback olarak veriyor. Yeni hepsiburada hesapı açıp SELAM150 koduyla 150TL indirim yapıyor diye biliyorum.

Nays kart üzerinden alırsan 150TL cashback olarak veriyor. Yeni hepsiburada hesapı açıp SELAM150 koduyla 150TL indirim yapıyor diye biliyorum.
bu nays kapanmamışmıydı papara gibi? benmi yanlış hatırlıyorum

Kapalı değil hocam aktif kullanıyorum. Amazon premium,netflix, youtube premium ücretlerinin yarısını cashback olarak geri alıyorum hocam
bu nays papara mantığında değilmi herhangi bankaya bağlı değil

yeni hesap açarsan SELAM100 kodu var oda 100tl değermi bilmiyorum.

yeni hesap açarsan SELAM100 kodu var oda 100tl değermi bilmiyorum.
yeni hesap için tel no falan lazım onla da uğraşamam nays gibi cashback veren başka platform yok sanırım

Konudan bağımsız neden böyle bi ürün seçtiniz hocam? Etrafı aydınlatsın diye mi yoksa spesifik bi nedeniniz mi var?

Konudan bağımsız neden böyle bi ürün seçtiniz hocam? Etrafı aydınlatsın diye mi yoksa spesifik bi nedeniniz mi var?
geceleri iş görüyor baya önceden ben bunun air modeli diye indirimdeyken siprariş vermiştim çakma kıytırık bir ışık göndermişlerdi o bile farkettirmişti. geceleri harici bir soft ışık olunca gözlerim daha rahatlıyor. ben video çekimi vs. yapıyorum sosyal medya için o kısım içinde lazım. extra olarakta masayı aydınlattığı için o da artısı

en ucuz düzgün markaya sahip olanda bu model şu anda

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,193,146
Üyeler
189,398
Son üye
lyralei
Geri