K.R.A.T.O.S
80+ Bronze
- Reaksiyon skoru
- 507
- Konu Sahibi Konu Sahibi
Dostlar dm gelin elimden geldiğince yardım edeceğim ancak çok kişi yazmış
hepinize dönüyorum merak etmeyin
Dostum ben de ufak bi fabrikada imalattayım cnc operatörü olarak çalışıyorum işlerimiz hep savunma sanayisine, maaşım güzel sen de cnc operatörü ol maaşı güzel bi işfabrikada ameleyım![]()
BANA DÖNMEDİN HOCAMDostlar dm gelin elimden geldiğince yardım edeceğim ancak çok kişi yazmışhepinize dönüyorum merak etmeyin
Dostlar dm gelin elimden geldiğince yardım edeceğim ancak çok kişi yazmışhepinize dönüyorum merak etmeyin
Adam evde zaten, yemek vermezler, yap bir menemen geç ye derler hocam.Benim bi arkadaş bankaya girmişti yemek dahil 37k fln alıyordu sizdede o tarz bir şey varmı maaş dışında yemek vb yatıyormu bankaya bende başvurdumda almadılar buna da başvurabilirim belki
valla evden çalıştiğı halde yol bile veriyorlardı mesai ćıkışı taksi felan bîrakıyodu eve (bazen ofise gidiyordu)ücretsiz çîkartılar amaAdam evde zaten, yemek vermezler, yap bir menemen geç ye derler hocam.
Evden çalışan arkadaşlarım var. Yan hakları olabiliyor. Elektrik, internet veya mutfak için destek veriyor...Adam evde zaten, yemek vermezler, yap bir menemen geç ye derler hocam.
Haftada 6 gün 8 saat hocam sanırımayda kaç saat çalışıyorsun hocam sözleşmede yazan nedir