Neler Yeni

HEPSİJET MÜŞTERİ TEMSİLCİSİ OLMAK

Necromancerr

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
5,303
İsim
Emre
Discord
necromancerr
Hayırlı olsun ne marka aldın
Arora aldım 20k ya tanıdıktandı ayağımı yerden kessin mantığıyla aldım grenaj olarak hasarlı bazı yerleri ancak mekanik olarak sıkıntısı yok ki 80 lik bi scootera göre iyide gidiyor geçenlerde minibüs'ün arkasında 80 gördüm benzinliğe giderken normal zamanda 65-70 top speed.

1731413160708.png

Mr.White

80+ Bronze
ne alaka olduğunu anlamadım ama şahıs şirketi ile müşteri temsilciliğinin
Hocam asıl iş müşteri temsilciliği değil. Teoride Öyle ama işleyişte değil. Freelance olarak gözüküyorsun adamlar senin üstünden para kazanıyor. Champs şirketine çalışmadığın için seni çalışan olarak göstermiyolar bu yüzden şahıs şirketi istiyorlar. Saçmalık bence :D

Marginale

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,257
İsim
Muhammed emin efe
Arkadaşlar 9-6 çalışan birisiyim, eve geçince 7-12 arası herhangi bir işte temsilcilik veya mesaj yoluyla çalışabilirim. Önerileriniz var mıdır ? (yaş 20, para yapmak gerekiyor 😅)
7-12 arası çalışan çok büyük bankalar ve internet şirketleri dışında alacak firma olduğunu sanmıyorum çoğu belli saatten sonra kapattığı için.

Necromancerr

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
5,303
İsim
Emre
Discord
necromancerr
Arkadaşlar 9-6 çalışan birisiyim, eve geçince 7-12 arası herhangi bir işte temsilcilik veya mesaj yoluyla çalışabilirim. Önerileriniz var mıdır ? (yaş 20, para yapmak gerekiyor 😅)
iyi bari 9-6 çalışıyormuşsun ben 18 diyorum da aslen 17 (2 aya tam 18 dolu dolu olucak) bu yaşta 10-19 13-22 2 vardiya çalışıyorum

Yvşlagaçtanealıyon

80+ Platinum
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
6,884
İsim
.
Arora aldım 20k ya tanıdıktandı ayağımı yerden kessin mantığıyla aldım grenaj olarak hasarlı bazı yerleri ancak mekanik olarak sıkıntısı yok ki 80 lik bi scootera göre iyide gidiyor geçenlerde minibüs'ün arkasında 80 gördüm benzinliğe giderken normal zamanda 65-70 top speed.

Alıntıyı görüntüle
Çokta kötü değil reis güle güle kullan bedavdan biraz pahalıya almışsın bu arada kazasız belasız inşallah az da yakar bunlar

Rabiotta

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
559
İsim
Mert Furkan Can
İlgilendiği Kategoriler
Bilgisayar,oyunlar,diziler
Bu ara konu hortlamışken başvurduktan sonraki aşamaları anlatayım.

Video attıktan sonra sizi arayıp dönüş yapıyolar yine aynı şekilde kendinizi tanıtmanız isteniyor.

Saatlik 100 ila 250TL arasında + KDV olacak şekilde ücretlerinin olduğu belirtiliyor (Bu kadar uçurum olması çok saçma) Yanaşmadım.

İşe girişinizden itibaren 2 ay sonunda bir şahış şirketi açmanız lazım (ilk 2 ay champs sizin yerinize hallediyor.)

Ev giderlerini KDV'nizden düşebiliyorsunuz. Bulunamayacak bir iş değil bana saçma geldi. o yüzden reddedeceğim.
hocam şimdi düşündüğümüzde bu işe başvurduk diyelim 8 saatlik bir mesaide en az 800tl kazanıyoruz ayda 24k ediyor en az kazanç olarak hesaplarsak aslında mantıksız gelmedi bana arkadaşım yapıkredi müşteri temsilcisi asgari+3k prim alıyor yemek kartıyla vs 22kya falan gelıyor güzel iş gibi göründü gözüme anlayamadığım bir kısım mı var acaba aydınlatır mısın beni

cornlov

80+ Bronze
hocam şimdi düşündüğümüzde bu işe başvurduk diyelim 8 saatlik bir mesaide en az 800tl kazanıyoruz ayda 24k ediyor en az kazanç olarak hesaplarsak aslında mantıksız gelmedi bana arkadaşım yapıkredi müşteri temsilcisi asgari+3k prim alıyor yemek kartıyla vs 22kya falan gelıyor güzel iş gibi göründü gözüme anlayamadığım bir kısım mı var acaba aydınlatır mısın beni

Anladığım kadarıyla, seni hizmet sağlayan olarak şirkete alıyorlar. Dolayısı ile hizmet verdikçe şirkete fatura kesmen gerekecek (sanırım) ve dolayısı ile kestiğin faturaya göre maaşının vergisini sen ödeyeceksin (sanırım)

Mr.White

80+ Bronze
Hocam şimdi şöyle kendi şirketin olacağı için + olarak yemek, muhasebe gibi giderlerin olacak. İlk sene genç girişimci olarak gözükeceğin için ilk sene sigortanı devlet ödeyecek ama sonraki senelerde sigorta giderin de olacak. İstediğin kadar yemek ve internet giderlerini vergiden düş asgarinin çok az yukarısında olacak bu hakkı bu boş işte kullanmak saçma olur. Detaylı araştırırsanız 'canlı destek' olarak diğer ilanlara baktığınızda base 25-30K maaş + yan haklar + prim olarak çalıştırırlar ama bu freelance fatura kestiğin bir iş modeli kısacası enayi arıyorlar. Tabii takdir yine sizin
Mesaj otomatik birleştirildi:

Anladığım kadarıyla, seni hizmet sağlayan olarak şirkete alıyorlar. Dolayısı ile hizmet verdikçe şirkete fatura kesmen gerekecek (sanırım) ve dolayısı ile kestiğin faturaya göre maaşının vergisini sen ödeyeceksin (sanırım)
Evet öyle doğru anlamışsınız

Rabiotta

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
559
İsim
Mert Furkan Can
İlgilendiği Kategoriler
Hocam şimdi şöyle kendi şirketin olacağı için + olarak yemek, muhasebe gibi giderlerin olacak. İlk sene genç girişimci olarak gözükeceğin için ilk sene sigortanı devlet ödeyecek ama sonraki senelerde sigorta giderin de olacak. İstediğin kadar yemek ve internet giderlerini vergiden düş asgarinin çok az yukarısında olacak bu hakkı bu boş işte kullanmak saçma olur. Detaylı araştırırsanız 'canlı destek' olarak diğer ilanlara baktığınızda base 25-30K maaş + yan haklar + prim olarak çalıştırırlar ama bu freelance fatura kestiğin bir iş modeli kısacası enayi arıyorlar. Tabii takdir yine sizin
Mesaj otomatik birleştirildi:

Evet öyle doğru anlamışsınız
Hocam evden çalışma tarzı iş ilanı atar mısınız bu ücretlere ben hep asgari gördüm önerirseniz hemen başvurayım çok yardımcı olmuş olursunuz

Mr.White

80+ Bronze
Hocam evden çalışma tarzı iş ilanı atar mısınız bu ücretlere ben hep asgari gördüm önerirseniz hemen başvurayım çok yardımcı olmuş olursunuz
Haftada 1 ofise falan çağıran oluyor genel toplantı için falan.(Olması gerek diye düşünüyorum.) Bu yüzden Önermem yanlış olur ama şehrine göre ve istediğin kriterleri filtreleyerek kariyer.net ve indeed.com üzerinden bakabilirsin.

Rabiotta

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
559
İsim
Mert Furkan Can
İlgilendiği Kategoriler
Haftada 1 ofise falan çağıran oluyor genel toplantı için falan.(Olması gerek diye düşünüyorum.) Bu yüzden Önermem yanlış olur ama şehrine göre ve istediğin kriterleri filtreleyerek kariyer.net ve indeed.com üzerinden bakabilirsin.
Çok teşekkür ederim bakıyorum hemen

SystemGC

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
107
İsim
Ahmet Unsal
Arkadaşlar uzun süredir müşteri hizmetlerinde çalıştım ve halen çalışıyorum. Bu meslekte önemli olan sabrınız ve ses tonunuz. Her gün küfürde duyabilirsin veya çok nadirde olsa nazik insanlarla karşılaşırsın. Ama bizim ülkemizde genel olarak çoğunlukla agresif tavır çok oluyor. Başvuru yapmayı düşünenler sinirlerine hakim olabiliyor ve sabrını koruyabilir ise deneyebilirsiniz.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,016,239
Üyeler
161,009
Son üye
sgsbsbs
Top Bottom