ekleyebilirsinDostlar ppl antrenman programı uyguluyorum leg günleri hariç push ve pull gününün sonuna 3 set reverse curl 3 set wrist curl eklersem fayda görür müyüm yoksa kası çok mu yormuş olurum bileklerim öne çıksın istiyorum
sebebini bilmiyorum tecrübe konuşuyor çok çalışan bilek ilerde ağrı yapar belki de yapmazSebep
Haftada 3 günden fazla bir bölge çalışılmaz ona göre haftada en fazla 3 gün olacak şekilde çalışabilirsin yeterli proteini alıyorsan ve ağırlığı orantılı arttırıyorsan sorun olmazDostlar ppl antrenman programı uyguluyorum leg günleri hariç push ve pull gününün sonuna 3 set reverse curl 3 set wrist curl eklersem fayda görür müyüm yoksa kası çok mu yormuş olurum bileklerim öne çıksın istiyorum
Haftada 2 gün push 2 gün pull dönüyorum 1 gün yapmam 3 gün olur önerebileceğiniz güç ve damarlanma için etkili olan bilek hareketi var mıdır? Birde pull gününde hammer curl atıyorum haftada 2 push günüme de eklesem ne olur fayda sağlar mıHaftada 3 günden fazla bir bölge çalışılmaz ona göre haftada en fazla 3 gün olacak şekilde çalışabilirsin yeterli proteini alıyorsan ve ağırlığı orantılı arttırıyorsan sorun olmaz
Hocam ben dumbella yapıyordum 6 set düz ters olucak şekilde, yağ oranımın dusuk oldugu zamanlar bileklerim hem buyuk hem parcaliydi, fayfasi oluyorDamarlanma ve güç açısından faydası olur mu birde bu 2 hareket yerine sence ne ekleyebilirim
Evde zaten barfiks barına asılıyorum hocam wristin üstüne reverse eklerim üst içinHaftada 2 defa yap 3 gereksiz.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Senin yerinde olsam barfix barında durabildiğim kadar durarım üstüne dinlenmeden wrist curl 2 set yeterli.
Hocam saatin takıldığı bilek dediğimiz genetiktir bu haraketlerle büyütemezsin. Bu egzersizlerle forearm (ön kol) bölgesini büyütebilirsin.Dostlar ppl antrenman programı uyguluyorum leg günleri hariç push ve pull gününün sonuna 3 set reverse curl 3 set wrist curl eklersem fayda görür müyüm yoksa kası çok mu yormuş olurum bileklerim öne çıksın istiyorum