Neler Yeni

Hergün 2 saat tempolu yürüyüş ile kaç kilo verilir

rasputin

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
121
İsim
Uğur
evet koşu bandında 5.0 5.5 hız ( tempolu yürüyüş 30 yaş biri kaç kilo verebilir 1 ayda ortalama bişey istiyorum kilo vermiş olanlar vs..

Mechanist

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,788
İsim
Sarp Yılmaz
evet koşu bandında 5.0 5.5 hız ( tempolu yürüyüş 30 yaş biri kaç kilo verebilir 1 ayda ortalama bişey istiyorum kilo vermiş olanlar vs..
Sana sadece şu kadarını söyleyeyim kalori açığı bırakarak 83 kilodan 5-6 ayda 71-72'ye indim ve dikkat etmeden zorlamadan kendimi.
dolayısıyla sen yürüyüşünü yapıp aldığından fazla yakarsan kilo verirsin.
ki ben hala istememe rağmen veriyorum çünkü hala kalori açığım var.

rasputin

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
121
İsim
Uğur
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Sana sadece şu kadarını söyleyeyim kalori açığı bırakarak 83 kilodan 5-6 ayda 71-72'ye indim ve dikkat etmeden zorlamadan kendimi.
dolayısıyla sen yürüyüşünü yapıp aldığından fazla yakarsan kilo verirsin.
ki ben hala istememe rağmen veriyorum çünkü hala kalori açığım var.
Demek dikkat etsen yediğine daha fazla verirsin dimi

Mechanist

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,788
İsim
Sarp Yılmaz
Tabii ki , mesela 2500 kalori alman gerekiyor 2000 alıp üstüne yürüyüş yapmış olsan -500 artı yaktıkların hep vereceğin kilolar.
ben mesela artık vermek değil almak istiyorum fakat öyle göbeğe kilo değil kollara falan almam lazım kas kütlesi olarak.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Dediğim gibi hala daha kilo veriyorum 1 aydır yeni yeni kilom sabit kalmaya başladı tabii metabolizma hızı herkesin farklıdır ama üçaşağı beş yukarı mantık aynı.

Hatta sana tavsiyem atıştırmalık olarak kuruyemişi yiyeceklerine dahil etmen , hem tokluk hissi veriyor kalori açığı oluşturman konusunda daha rahatlatır seni hem de zaten faydalarını say say bitmez.
ben kendim bu ara yeni başladım mesela yemeğe kadar aç kalıp sürekli bir şeyler yiyeceğime biraz kaju,fındık,badem yiyorum hem tokluk hissi veriyor hem faydalı.

Son düzenleme:

rasputin

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
121
İsim
Uğur
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Tabii ki , mesela 2500 kalori alman gerekiyor 2000 alıp üstüne yürüyüş yapmış olsan -500 artı yaktıkların hep vereceğin kilolar.
ben mesela artık vermek değil almak istiyorum fakat öyle göbeğe kilo değil kollara falan almam lazım kas kütlesi olarak.

Dediğim gibi hala daha kilo veriyorum 1 aydır yeni yeni kilom sabit kalmaya başladı tabii metabolizma hızı herkesin farklıdır ama üçaşağı beş yukarı mantık aynı.

Hatta sana tavsiyem atıştırmalık olarak kuruyemişi yiyeceklerine dahil etmen , hem tokluk hissi veriyor kalori açığı oluşturman konusunda daha rahatlatır seni hem de zaten faydalarını say say bitmez.
ben kendim bu ara yeni başladım mesela yemeğe kadar aç kalıp sürekli bir şeyler yiyeceğime biraz kaju,fındık,badem yiyorum hem tokluk hissi veriyor hem faydalı.
Cok sag ol guzel tavsiyeler bunlar gercekten tesekkur ederim

eneskaya6

80+ Silver
Hareket etmek, spor yapmak kilo vermenin sadece %15’i. 10.000 adım atmak 400/500 kalori yaktığını söylüyor ama sen 10k adım attıktan sonra gidip bi çikolata 1 bardak kola içersen yaktığın butun kaloriyi cok ufak atıştırmalık ile geri almış olursun elde var 0.

Kilo boy yaşına ve gündelik hareketine göre alman gereken kalorini hesapla hocam. Alman gereken kaloriden kendini bezdirmeyecek şekilde az al. Yediklerinin kalorisini hesaplaman gerekiyor ve az cok bi düzene sokman gerekiyor beslenmeni.

1 Kilo yaklaşık 7.700 kalori sen günde 500 kalori az yersen 15 gün sonunda anca 1 kilo vermiş olursun mesela.
Sağlıklı beslenmeyi alışkanlık edindikten
sonra kalori hesaplamana gerek kalmıyor vücut alışıyor

Mesela günde 2.500 kalori alman gerekiyor sen 2.000 kalori alırsan ve 400/500 kaloride yürüyerek yakarsan 900/1000 kalori açık oluşturmuş olursun 7günde 1 kilo ya denk gelir

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,067,203
Üyeler
169,546
Son üye
heloguys
Top Bottom