HERKES KENDİ SETUPLARINI ATSIN, BİRİLERİNE FİKİR OLABİLİR

Kasayı masanın üzerine koyarsanız, kablo karmaşılığı sizi yorar, üzerine koymamanız masa ve sizin refahınız için genelde daha iyi sonuçlanıyor, bir de temizlik durumu var :)

Oda & Masa düzeni sağlamak isteyenler bu videoya göz atabilir. Olabildiğince sade ve şık.

BEN O RGB'LERİ GÖRECEĞİM... GÖRMEZSEM NEDEN ALDIM Kİ..
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

gayet güzel kankam

Kasayı masanın üzerine koyarsanız, kablo karmaşılığı sizi yorar, üzerine koymamanız masa ve sizin refahınız için genelde daha iyi sonuçlanıyor, bir de temizlik durumu var :)

Oda & Masa düzeni sağlamak isteyenler bu videoya göz atabilir. Olabildiğince sade ve şık.

Masada yer bol sıkıntı yok

Screenshot_20230201_160442_Gallery.jpg

Ben böyle kullanıyorum kasada minimal bişe olduğu için çok hoş duruyo orda sağ tarafta boş baya genişlik var orda da kullandım ama şuanlık bu iyi değiştiricem de üşeniyorum aşağıda kablo düzeni var baya bozmaya üşeniyorum :D

GameBooster 27" GB-2709FF 165Hz 1Ms VA FHD Monitor
Gamemax GM-X560QU Rainbow Gaming Klavye
Gamepower Kyojin RGB Gaming Mouse
Gamepower GP400 Rubber RGB Mousepad
Polosmart HellFire 7.1 RGB Gaming Kulaklık

ad0da4d3-4889-44c3-90c9-37fc6e2f72ae.jpg

BEN O RGB'LERİ GÖRECEĞİM... GÖRMEZSEM NEDEN ALDIM Kİ..
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

gayet güzel kankam

RGB seven birisi değilim kullanacaksam da bu şekilde kullanırdım, dümdüz kafama patlayacak şekilde koyulduğu zaman hem kör eder, hem de amele işine döner. Yumuşak bir ortam mental sağlığınız hem de görünüş olarak daha iyidir. (görünüş kısmı kişisel zevkim, herkes farklı düşünlebilir.)

Ben böyle kullanıyorum kasada minimal bişe olduğu için çok hoş duruyo orda sağ tarafta boş baya genişlik var orda da kullandım ama şuanlık bu iyi değiştiricem de üşeniyorum aşağıda kablo düzeni var baya bozmaya üşeniyorum :D

GameBooster 27" GB-2709FF 165Hz 1Ms VA FHD Monitor
Gamemax GM-X560QU Rainbow Gaming Klavye
Gamepower Kyojin RGB Gaming Mouse
Gamepower GP400 Rubber RGB Mousepad
Polosmart HellFire 7.1 RGB Gaming Kulaklık

Alıntıyı görüntüle

senin mouse padin büyüğü bende de var kanka ama kullanmıyorum.. çok güzel bu arada :)

16752566728092518570926300733479.jpg

32" monitörle konuya kafa atıyorum. Kasanın olduğu yeri çekemiyorum çok karışık çünkü. aynadan kulaklık standı yapmayanda ne bilm 🤣😁

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,157,218
Üyeler
183,800
Son üye
btuhan
Geri