olsun artık aramızdan ayrıldın.3 gün önceye kadar bende DDR3 kullanıyordum. 3. Nesil İntel ile![]()
Chip markayla alakalı değil ki her markada minimum 4-5çeşit chip oluyoo.c yapmak istedim hocam ama kötü çipleri gram o.c olmuyo
Corsair malzemesi kaliteli senin anakart 3200mhz desteği olduğuna eminmisincorsair vengeance lpx 3000mhz cl16 asla almayın hayatımda bu kadar kötü bi çip görmedim 3200e bile çekemiyorum direkt biosda kalıyo pc sakın almayın
4400mhz destekliyo anakartımCorsair malzemesi kaliteli senin anakart 3200mhz desteği olduğuna eminmisin
model sorunlu hocam o yüzden tam adını yazdım hatta model araştırdım hepsi kötü bunların nerde zamanında RevDeisDou hocamlada bakmıştıkChip markayla alakalı değil ki her markada minimum 4-5çeşit chip oluyo
B die chip bile var lpxlerde.model sorunlu hocam o yüzden tam adını yazdım hatta model araştırdım hepsi kötü bunların nerde zamanında RevDeisDou hocamlada bakmıştık
onlar iyi ya biliyorum o modeliOzaman bise diyemem ben corsair rgb pro kullanıyorum seninkinin üstü gayet basarili
3200lerde varda 3000de yokB die chip bile var lpxlerde.