HERKES YAYSIN Rezilliğini

dnzz

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
269
Türk Telekom internet cekmiyor telefonla arıyorum kimse bakmıyor bayi açıktı gittim derdimi anlatıyorum direk heryerde diyor sonra bağırma diyor ne dert dinliyor ne sorun çözüyor diyorum s en bayisin ulaşamıyorum kimseye internet cekmiyor git dükkandan diye bağırıyor infazimi yakma diyor bağırıyor sonra küfür ediyor.bunu yayın gerekli kisiler gerekeni yapsın

En azından bu tipler gereken cezayı alsın derdimizi anlatmaya çalışıyoruz azar yiyoruz küfür yiyoruz sonra infazimi yakma diye bayilik yapan adam dükkandan kovuyor. Onların infazı var da bizim insanlığımız yok mu biz de bi yere kadar sakin kalıyoruz. Her şeyde kavga mı olsun. Türk Telekom a şikayet olarak yazın gerekirse dükkan konumu da veririm.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

@Abdullah Hacıgül bir şeyler yaparsan sevinirim.

Son düzenleme:
Twitter da da paylaştım paylaşayım mi

Twitter da da paylaştım paylaşayım mi
Şimdi avukat olduğunu iddia eden eşi kamera kayıtları sesi kaydı almıyor diyor küfür ettiği çıkmaz diyor.

Ayrıca eşinin alkollü olduğunu iddia etti sınırlı olduğunu olayın kapanması istediğini belirtti kısaca.

Yani bayi de alkollü mac izliyor sonra bizi suçluyorlar küfürü mesrilastiriyorlar mı

Ne paylaştın buraya at
Olayın ilk halini yazdım benim Twitter da vs takipçim yok.

Ne paylaştın buraya at

Ne paylaştın buraya at
Sizlerin takipciniz fazla ise yayalım. Bayiden küfür ediyorlar. Sonra uzlaşmak için kamerada sesi kaydı yok deniyor. Avukat olduğunu iddia eden bir kadın anlatıyor.

Olayın ilk halini yazdım benim Twitter da vs takipçim yok.

Sizlerin takipciniz fazla ise yayalım. Bayiden küfür ediyorlar. Sonra uzlaşmak için kamerada sesi kaydı yok deniyor. Avukat olduğunu iddia eden bir kadın anlatıyor.
Açılmıyor.

TAMAM

Kardeşim bayi ne yapsın bu duruma? :D Ülke genelinde bir sıkıntı vardı, bitti gitti.

Kardeşim bayi ne yapsın bu duruma? :D Ülke genelinde bir sıkıntı vardı, bitti gitti.
Sorun internet olmaması değil bayinin küfür etmesi. Biri sana küfür etse ne yaparsın

Ben sosyal medya kullanmadığım için eğer başka bir ayar varsa görünmesi için söyleyebilirsin.

Sorun internet olmaması değil bayinin küfür etmesi. Biri sana küfür etse ne yaparsın

Onu oraya gömerim. Küfür ettiyse alacaksın polisi, gideceksin dükkana; "Ben bundan şikayetçiyim, bana küfür etti ve kamera kayıtlarını izlemek istiyorum" diyeceksin. Kamera kayıtları ses alıyorsa şanslısın, almıyorsa kanıtlayamazsın.

Sicilinde gözüksün istiyorsan çıkışta tek yakalayıp ağzını burnunu kırarsın, istemiyorsan yutarsın. Bu kadar basit.

Onu oraya gömerim. Küfür ettiyse alacaksın polisi, gideceksin dükkana; "Ben bundan şikayetçiyim, bana küfür etti ve kamera kayıtlarını izlemek istiyorum" diyeceksin. Kamera kayıtları ses alıyorsa şanslısın, almıyorsa kanıtlayamazsın.

Sicilinde gözüksün istiyorsan çıkışta tek yakalayıp ağzını burnunu kırarsın, istemiyorsan yutarsın. Bu kadar basit.
İşte benim derdim de bu kurumsal firma birine bayilik veriyorsa o bayiden sorumludur. Alkolik adama bayilik verip internet ile ilgili sorun çıktığında sorunu diyene küfür ederse suçlu bayidir. Infazimi yakma diye küfür etmek meşru olmaz. Dediğini yapsaydım ne olacaktı. Esi ayrı çocuğu ayrı sıkıntı olacaktı. Ben hapse o mezara. Zaten karakola gittim. Derdim bunu TÜRK TELEKOM da görsün. Gerekeni yapsın.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,189,921
Üyeler
188,851
Son üye
gorkemagir
Geri