Hiç bir konuda iyi değilim.

Kurtbeyss

80+
Reaksiyon skoru
178
Yani bunu ara sıra çok düşünüyorum, kendime "vay be bu konuda çok iyiyim" diyebileceğim bir konu yok maalesef. hiç bir zaman kendimi yeterli göremedim herhangi bir konu için, çünkü yetersizim. yani aranızda bu tarz bir şey yaşayan veya nasıl düzeltebileceğini bilen, önerisi olan kişiler varsa yardımcı olursanız çok mutlu olurum, teşekkür ederim

kendine bir sure tani o sure boyunca da eksiklerini tamamla, illa hobilerin vardir onlarin ustune yuru

Yani bunu ara sıra çok düşünüyorum, kendime "vay be bu konuda çok iyiyim" diyebileceğim bir konu yok maalesef. hiç bir zaman kendimi yeterli göremedim herhangi bir konu için, çünkü yetersizim. yani aranızda bu tarz bir şey yaşayan veya nasıl düzeltebileceğini bilen, önerisi olan kişiler varsa yardımcı olursanız çok mutlu olurum, teşekkür ederim
valla inanır mısın benim de yok önceden çok iyi basketbol oynardım karantinadan sonra bıraktım şuan yaptığım en iyi şey sistem dizmek olabilir bu da çok önemli bişey değil yani onun dışında çok fazla düşünürüm bunu çok iyi yaparım bence hobilerinin üstüne git iyi olursun

Benimde yok 3 gündür elektro gitar aşkı başladı bakalım peder okeylerse başlayacağım hevesim var fazlasıyla sende bir enstrüman deneyebilirsin

kitap oku

Hangi konuda iyi olabileceğini biz değil kendin seçmelisin. Hevesin neye?

Mesela ben, normal berber kadar iyi saç traşı yapabiliyorum. Hatta kendi saçımı bile berberden farksız keserim evde.

Pandemi zamanı keşfettim bu yeteneği.
Dedem kel zaten dedim sana bi traş makinesi alayım bide dışarı çıkma ben keseyim 3-5 saçını.

Aldım makineyi Dedeyi pırıl pırıl yaptım bi an aklıma geldi zaten işe gitmiyorum. Kendi saçımı keseyim, Saçım bozulsa bile kel yaparım zaten evdeyim. 1 haftaya uzar.

İlk denemeden şaka gibi muazzam sonuç aldım.
Yanları 1 yaptım yukarı ilerledikçe dişi büyüttüm aga evdekiler şaşırdı :D

Sadece el kadar aynanıda kafamın arkasını görmek için sol elimde tutarım.

O gün bu gündür berber param cepte. Ve berberlerin de alakasız konuşmalarına maruz kalmıyorum.

Hangi konuda iyi olabileceğini biz değil kendin seçmelisin. Hevesin neye?

Mesela ben, normal berber kadar iyi saç traşı yapabiliyorum. Hatta kendi saçımı bile berberden farksız keserim evde.

Pandemi zamanı keşfettim bu yeteneği.
Dedem kel zaten dedim sana bi traş makinesi alayım bide dışarı çıkma ben keseyim 3-5 saçını.

Aldım makineyi Dedeyi pırıl pırıl yaptım bi an aklıma geldi zaten işe gitmiyorum. Kendi saçımı keseyim, Saçım bozulsa bile kel yaparım zaten evdeyim. 1 haftaya uzar.

İlk denemeden şaka gibi muazzam sonuç aldım.
Yanları 1 yaptım yukarı ilerledikçe dişi büyüttüm aga evdekiler şaşırdı :D

Sadece el kadar aynanıda kafamın arkasını görmek için sol elimde tutarım.

O gün bu gündür berber param cepte. Ve berberlerin de alakasız konuşmalarına maruz kalmıyorum.
ama bu extra bi yetenek yani hile olm bu

Bende düşününce aaaa bak bunda çok çok iyiyimdir diyebileceğim bir şey yok. Bence iyi olduğumuz noktalara kendimiz karar veremeyiz. Tabii ki verebileceklerimiz var ancak her noktada tanımlayamayız. Bunu kendi çevremiz söyleyebilir bence. Kendi kendimize bunda çok iyiyim, şunda çok iyiyim dersek bu biraz kendimizi kandırmakla ego arası bir şey gibi geliyor. Tabii bazı istina gerçekten öyle olan durumlarda var ancak genelde bence kendin her eşyi fark edemeyebilirsin.

Her başladığın şeyi "Ben yapamıyorum" deyip yarıda bırakırsan böyle olur.
Öyle yapan birisi değilim, yaklaşık 10 11 yıldır futbol kulüplerinde oynuyorum, az çok iyi bir yere de geldim. Fakat yetenekli değilim, o konuda da çok iyi olduğum söylenemez. yani verebileceğim en doğru örnek bu olurdu galiba bilmiyorum

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,169,375
Üyeler
185,717
Son üye
Tunç1122
Geri