Neler Yeni

Hiç Sevilmemek değersiz çöp hissetmek

alsldalk334

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
159
İsim
Mertsoyanlı32
24 yaşındayım kız arkadaşım yok konuştuklarım var sadece. 15 yaşında oldu en son herneyse konuya gelicek olursak 5 kardeşiz annemin ilk eşinden 2 çocuk babamın ilk eşinden iki cocuk var onlar tarafından özel günler olsun doğum günleri nasılsın vs hiç sorulmam bi sevgi bile görmedim anne baba hariç yeğenlerim oldu onların doğum günleri o kadar güzel kutlanıyor ki hediyeler onların durumları iyi benim değil o kadar kıskandım ki bugün hatta yeğenimin doğum günü oldu beni bilmiyolar bile. o kadar zoruma gidiyor ki fakirlik her şey 2 arkadaşım var bunları onlara anlatamadıgım için buraya yazmak istedim hiç doğum günüm kutlanıp süpriz yapılmadı hediye alınmadı o kadar kendimi değersiz çöp gibi hissediyorum her gece aglıyorum

TinerciAlper

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,135
İsim
Alper Burak Sarı
Instagram
alperburaks
Steam
https://steamcommunity.com/profiles/76561198343077776
Discord
Alperburaks
24 yaşındayım kız arkadaşım yok konuştuklarım var sadece. 15 yaşında oldu en son herneyse konuya gelicek olursak 5 kardeşiz annemin ilk eşinden 2 çocuk babamın ilk eşinden iki cocuk var onlar tarafından özel günler olsun doğum günleri nasılsın vs hiç sorulmam bi sevgi bile görmedim anne baba hariç yeğenlerim oldu onların doğum günleri o kadar güzel kutlanıyor ki hediyeler onların durumları iyi benim değil o kadar kıskandım ki bugün hatta yeğenimin doğum günü oldu beni bilmiyolar bile. o kadar zoruma gidiyor ki fakirlik her şey 2 arkadaşım var bunları onlara anlatamadıgım için buraya yazmak istedim hiç doğum günüm kutlanıp süpriz yapılmadı hediye alınmadı o kadar kendimi değersiz çöp gibi hissediyorum her gece aglıyorum
depresyon belirtileri olabilir mi
Mesaj otomatik birleştirildi:

@Gri Caner abi bakabilirmisin

alsldalk334

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
159
İsim
Mertsoyanlı32
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
depresyon belirtileri olabilir mi
Mesaj otomatik birleştirildi:

@Gri Caner abi bakabilirmisin
o kadar depresyon da değilim geziyorum tek başıma oyun oynuyorum kafamı dağıtıyorum ama düşününce kimse değer vermiyor bana gerçek bu

TinerciAlper

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,135
İsim
Alper Burak Sarı
Instagram
alperburaks
Steam
https://steamcommunity.com/profiles/76561198343077776
Discord
Alperburaks
o kadar depresyon da değilim geziyorum tek başıma oyun oynuyorum kafamı dağıtıyorum ama düşününce kimse değer vermiyor bana gerçek bu
hayatımda sayılı doğum günü kutladım tek başıma geziyorum bende bugün karne çıkışı herkes biriyle gezerken tek gezip sıkılıp geldim solo oyunlar oynuyorum çokta sıkıntı değil bence alış sınıftada kulaklığımı takıp uyuyorum

Gri Caner

80+ Titanium
En İyi Cevap
7

Yani anladığım kadarıyla şuan en diptesin elinde avcunda biraz para varsa ticarete atılabilirsin zaten diptesin kaybedecek çok birşeyin olmaz ama kazanacağın çok şey olur

alsldalk334

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
159
İsim
Mertsoyanlı32
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Yani anladığım kadarıyla şuan en diptesin elinde avcunda biraz para varsa ticarete atılabilirsin zaten diptesin kaybedecek çok birşeyin olmaz ama kazanacağın çok şey olur
ticaretle ugrasıyorum az cok kazanıyorum ama bu beni mutlu etmiyor sevilmedikten sonra

Dash Zeus

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,238
İsim
Hezekiel
Siz doğum günü mü kutluyorsunuz? Boşver,
yalnızlık güzeldir eğer yalnızlığı seçen sen isen ama yalnızlığı sen secmediysen bir an önce önce yeni hobiler edin veya yapmak istediğin bir iş üzerine odaklan.

alsldalk334

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
159
İsim
Mertsoyanlı32

umuttt

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,537
İsim
umt
Discord
umt#4257
aslında yalnızlık güzel ama sevilmemek hissi değil o hayaletmiş gibi olman bunun çözümü de içinde olan her şeyi bir kişiye anlatman veya duygularını gizlememen hayatın ne kadar zor olursa olsun öyle böyle derken geçip bitecek bu hayat anı yaşa

Top Bottom