HIGH-END BİLGİSAYAR KASASI ÖNERİSİ

Tekinnn

80+
Reaksiyon skoru
0
Öncelikle herkese selamlar,

High-end bir bilgisayar topluyorum ve kasa önerilerinize ihtiyacım var. Ekran kartım sıvı soğutuculu olduğu için tam olarak karar veremedim fakat çok büyük olmayan kasalar önerirseniz sevinirim.

İşlemci: AMD Ryzen 9950X3D
Ekran kartı: MSI RTX 5090 SUPRIM LIQUID SOC
Anakart: MSI MEG X870E GODLIKE
Ram: Corsair Dominator Titanium 2x32 GB
SSD: 2X SAMSUNG 9100 PRO 4TB
Güç Kaynağı: ASUS ROG 1600T 80+ Titanium
Soğutucu: ASUS ROG Ryujin III 360 ARGB Extreme

3x120mm işlemci soğutucusu için üste fan, 3x120mm ekran kartı soğutucusu için alta fan, 3x120mm de ön ve minimum 1x120mm olacak şekilde exhaust yani arka fan alacak kasa önerisi yaparsanız sevinirim. Öncesinde de dediğim gibi kasa boyutunun çok büyük olmaması benim için önemli. Şimdiden önerileriniz için teşekkür ederim, iyi forumlar.

Öncelikle herkese selamlar,

High-end bir bilgisayar topluyorum ve kasa önerilerinize ihtiyacım var. Ekran kartım sıvı soğutuculu olduğu için tam olarak karar veremedim fakat çok büyük olmayan kasalar önerirseniz sevinirim.

İşlemci: AMD Ryzen 9950X3D
Ekran kartı: MSI RTX 5090 SUPRIM LIQUID SOC
Anakart: MSI MEG X870E GODLIKE
Ram: Corsair Dominator Titanium 2x32 GB
SSD: 2X SAMSUNG 9100 PRO 4TB
Güç Kaynağı: ASUS ROG 1600T 80+ Titanium
Soğutucu: ASUS ROG Ryujin III 360 ARGB Extreme

3x120mm işlemci soğutucusu için üste fan, 3x120mm ekran kartı soğutucusu için alta fan, 3x120mm de ön ve minimum 1x120mm olacak şekilde exhaust yani arka fan alacak kasa önerisi yaparsanız sevinirim. Öncesinde de dediğim gibi kasa boyutunun çok büyük olmaması benim için önemli. Şimdiden önerileriniz için teşekkür ederim, iyi forumlar.
Lian Li 011 Dynamic Evo XL Bilgisayar Kasası (011DEXL-X)
Suna bir bak istersen

Lian Li 011 Dynamic Evo XL lianli kasalar gayet iyidir bir bakın isterseniz

beğendiğini hoşuna gideni al işte hocam bütçen mi yok sanki

Geri