rm850eBÜTÇE : 5K
High Power 850 watt almıştım modüler olandan fakat modüler olmayan gönderdiler iade ettim yerine önereceğiniz bir şey var mı ya daha iyisi?
bütçeyi aşıyor knkmrm850e
ilk defa duydum bu markayı knkm kullandın mı hiç![]()
FSP Hydro K Pro HD2-850 850 W Power Supply Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz FSP Hydro K Pro HD2-850 850 W Power Supply fiyatları için 6 taksit ve indirimleri kaçırma! FSP Hydro K Pro HD2-850 850 W Power Supply özelliklerini incele, 3.960,00 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com
knk bununda bazı modelleri test aşamasında yanmış gigabyte gibi doğru mudur?https://www.akakce.com/power-supply...tos-rj-0r30b00007-850-w-fiyati,449401519.html bu modelin rakipsiz olduğunu söyleyen arkadaşlar vardı kendi bütçesi içerisindeki 850w lar dahil
en kaliteli markalardan biridir gönül rahatlığıyla alabilirsin.bütçeyi aşıyor knkm
Mesaj otomatik birleştirildi:
ilk defa duydum bu markayı knkm kullandın mı hiç
O konuda emin değilim ama elektronik eşya bu biraz şansa bağlı, bazen de markasına(daha çok ürününe) bağlı. Bu markayı bayağı övmüşlerdi googledan rajintek cratos donanimarsiv diye aratip dahil olduğu konuları bulup kendince fikir sahibi olabilirsin istersen.knk bununda bazı modelleri test aşamasında yanmış gigabyte gibi doğru mudur?
4000tl hocam fspden bahsediyorum.bütçem 5k knkm
corsair yorumuna yazmışsı knkm4000tl hocam fspden bahsediyorum.
bi bakayım knki onaO konuda emin değilim ama elektronik eşya bu biraz şansa bağlı, bazen de markasına(daha çok ürününe) bağlı. Bu markayı bayağı övmüşlerdi googledan rajintek cratos donanimarsiv diye aratip dahil olduğu konuları bulup kendince fikir sahibi olabilirsin istersen.
direkt mesajınızı alıntıladım devamında diğer yorum da var.corsair yorumuna yazmışsı knkm
Mesaj otomatik birleştirildi:
bi bakayım knki ona