HighID kimdir? #KimdirSerisi

conveyor belt overlord

Cezalı
80+ Silver
Reaksiyon skoru
6,471
@Contravolta'nın başlatıp @Ercü ve @Naneliprotein2'nin devam ettirdiği serinin bir diğer konusu ile karşınızdayım, burada anlatacaklarım dışında merak ettikleriniz varsa sorabilirsiniz.

Gerçek adım Taha, nisanda 14 olacağım, 9.sınıfa gidiyorum, İstanbul-Ontario'da ikâmet ediyorum. 190 cm boyum, 73 kg kilom var. En sevdiğim renk siyah ve beyazdır (o sebepten değil), teknolojiyi, bisikletleri, müzik dinlemeyi, yemek yapmayı, kitap okumayı, oyun oynamayı severim. Masaüstü kullanıcısıyım, sistemim imzamda yazıyor, bundan önce i5 7200U işlemcili bir laptop kullanıyordum, telefon olarak da iphone 6S Plus kullanıyorum, daha önce hiçbir teknoloji forumumda bulunmadım.

Ayrıca kediler başta olmak üzere tüm hayvanları severim, içecek olarak hiç kahve içmedim, o yüzden çayı kahveye tercih ederim, en sevdiğim içecek ise limonata ve çay. En sevdiğim meyve/sebze ise limon. Belli bir müzik türü dinliyordum eskiden, artık kulağıma hoş geleni dinliyorum diyebilirim. Eklemek istediğin şeyler ise: B2 seviyesinde İngilizceye sahibim ya da C1 Almanca ve Rusça öğrenmeye çalışıyorum. Gelecekte ise ya yazılım mühendisi ya da teorik fizikçi olmak istiyorum

Son düzenleme:
@Contravolta nın başlatıp @Ercü ve @Naneliprotein2 nin devam ettirdiği serinin bir diğer konusu ile karşınızdayım burda anlatacaklarım dışında merak ettikleriniz varsa sorabilirsiniz.

Gerçek adım Taha nisan da 14 olacağım 9.sınıfa gidiyorum istanbul-ontario da ikamet ediyorum 190cm boyum 73kg kilom var en sevdiğim renk siyah ve beyazdır (o sebepten değil) teknolojiyi bisikletleri müzik dinlemeyi yemek yapmayı kitap okumayı oyun oynamayı severim masaüstü kullanıcısıyım sistemim imzamda yazıyor bundan önce i5 7200u işlemcili bir laptop kullanıyordum telefon olarak da iphone 6s plus kullanıyorum bundan önce hiçbir teknoloji forumumda bulunmadım ayrıca kediler başta olmak üzere tüm hayvanları severim içecek olarak hiç kahve içedim o yüzden çatı kahveye tercih ederim sn sevdiğim içecek ise limonata ve çay en evdiğim meyve/sebze ise limon Belli bir müzik türü dinliyordum eskiden ı da tap ti artık kulağıma hoş geleni dinliyorum diyebilirim eklemek istediğin şeyler ise b2 seviyesinde ingilizceye sahibim yada c1 almanca ve rusça öğrenmeye çalışıyorum gelecekte ise ya yazılım mühendisi yada teorik fizikçi olmak istiyorum.
Ellerine sağlık

Eline sağlık.

B2 İngilizce, A1 Türkçe.
@Tera

Eline sağlık 😁

Ellerine sağlık
B2 İngilizce, A1 Türkçe.
@Tera

Eline sağlık 😁
Eline sağlık.
Sağolun🥴
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

m r b
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Bence bu serilerde özellikleri madde madde verin.
Daha güzel olur bencede ama hızlı yazmam gerekiyordu biraz vakit olursa toparlarım sağol tespit için ;)

@Contravolta nın başlatıp @Ercü ve @Naneliprotein2 nin devam ettirdiği serinin bir diğer konusu ile karşınızdayım burda anlatacaklarım dışında merak ettikleriniz varsa sorabilirsiniz.

Gerçek adım Taha nisan da 14 olacağım 9.sınıfa gidiyorum istanbul-ontario da ikamet ediyorum 190cm boyum 73kg kilom var en sevdiğim renk siyah ve beyazdır (o sebepten değil) teknolojiyi bisikletleri müzik dinlemeyi yemek yapmayı kitap okumayı oyun oynamayı severim masaüstü kullanıcısıyım sistemim imzamda yazıyor bundan önce i5 7200u işlemcili bir laptop kullanıyordum telefon olarak da iphone 6s plus kullanıyorum bundan önce hiçbir teknoloji forumumda bulunmadım ayrıca kediler başta olmak üzere tüm hayvanları severim içecek olarak hiç kahve içedim o yüzden çatı kahveye tercih ederim sn sevdiğim içecek ise limonata ve çay en evdiğim meyve/sebze ise limon Belli bir müzik türü dinliyordum eskiden ı da tap ti artık kulağıma hoş geleni dinliyorum diyebilirim eklemek istediğin şeyler ise b2 seviyesinde ingilizceye sahibim yada c1 almanca ve rusça öğrenmeye çalışıyorum gelecekte ise ya yazılım mühendisi yada teorik fizikçi olmak istiyorum.
@Contravolta'nın başlatıp @Ercü ve @Naneliprotein2'nin devam ettirdiği serinin bir diğer konusu ile karşınızdayım, burada anlatacaklarım dışında merak ettikleriniz varsa sorabilirsiniz.

Gerçek adım Taha, nisanda 14 olacağım, 9.sınıfa gidiyorum, İstanbul-Ontario'da ikâmet ediyorum. 190 cm boyum, 73 kg kilom var. En sevdiğim renk siyah ve beyazdır (o sebepten değil), teknolojiyi, bisikletleri, müzik dinlemeyi, yemek yapmayı, kitap okumayı, oyun oynamayı severim. Masaüstü kullanıcısıyım, sistemim imzamda yazıyor, bundan önce i5 7200U işlemcili bir laptop kullanıyordum, telefon olarak da iphone 6S Plus kullanıyorum, daha önce hiçbir teknoloji forumumda bulunmadım.

Ayrıca kediler başta olmak üzere tüm hayvanları severim, içecek olarak hiç kahve içmedim, o yüzden çayı kahveye tercih ederim, en sevdiğim içecek ise limonata ve çay. En sevdiğim meyve/sebze ise limon. Belli bir müzik türü dinliyordum eskiden, artık kulağıma hoş geleni dinliyorum diyebilirim. Eklemek istediğin şeyler ise: B2 seviyesinde İngilizceye sahibim ya da C1 Almanca ve Rusça öğrenmeye çalışıyorum. Gelecekte ise ya yazılım mühendisi ya da teorik fizikçi olmak istiyorum.

1. Birden fazla cümleyi tek cümleyi gibi yazmayın, yeni cümleye geçin. Cümleleri olabildiğince kısa & öz tutun.
  2. Özel isimlere gelen ekler -istisna olmadığı sürece- ayrı yazılır.
  3. Özel isimler büyük yazılır. İstanbul-Ontario, Rusça, Almanca, İngilizce buna örnek gösterilebilir.
  4. Sıralı cümlelerde/yeni cümleye geçerken virgül kullanın.
  5. Açıklama yapılacaksa iki nokta kullanın.
  6. Bağlaç olan de/da ayrı yazılır.
  7. "burda", "içedim", "çatı" kelimelerinin yazımı yanlıştır. "burada", "içmedim", "çayı" olarak doğru yazılmalıdır.
  8. "nisan da" yazımı yanlıştır. Başında sayı olmadığı & ek olduğu için bitişik, küçük yazılmalıdır.
@Contravolta, @Barış Yalçın isteğiyle düzenlenmiştir.

40'tan fazla yazım yanlışın var.

Kaynak:
https://www.cokbilgi.com/yazi/tarihlerin-yazimi-tarihler-nasil-yazilir/#:~:text=Bilinen%20bir%20tarihi%20anlatan%20ay,%2Fyıl”%20şeklinde-%20sıralanır.

Son düzenleme:

Gerçek adım Taha nisan da 14 olacağım 9.sınıfa gidiyorum istanbul-ontario da ikamet ediyorum 190cm boyum 73kg kilom var en sevdiğim renk siyah ve beyazdır (o sebepten değil) teknolojiyi bisikletleri müzik dinlemeyi yemek yapmayı kitap okumayı oyun oynamayı severim masaüstü kullanıcısıyım sistemim imzamda yazıyor bundan önce i5 7200u işlemcili bir laptop kullanıyordum telefon olarak da iphone 6s plus kullanıyorum bundan önce hiçbir teknoloji forumumda bulunmadım ayrıca kediler başta olmak üzere tüm hayvanları severim içecek olarak hiç kahve içedim o yüzden çatı kahveye tercih ederim sn sevdiğim içecek ise limonata ve çay en evdiğim meyve/sebze ise limon Belli bir müzik türü dinliyordum eskiden ı da tap ti artık kulağıma hoş geleni dinliyorum diyebilirim eklemek istediğin şeyler ise b2 seviyesinde ingilizceye sahibim yada c1 almanca ve rusça öğrenmeye çalışıyorum gelecekte ise ya yazılım mühendisi
Beenim de adim taha

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Çevrim içi yöneticiler

Forum istatistikleri

Konular
1,200,678
Üyeler
190,785
Son üye
mehm
Geri