- Konu Sahibi Konu Sahibi
rdr2 oynuyorum 4. bölümdeyimRDR2.2018 yapımı
Post automatically merged:
düşüneyim belki alırımHocam direk geç e tıklarsınız en kötü. Sırf bu yüzden 100 saat güzel vakitten vazgeçiyosunuz.
rdr2 oynuyorum 4. bölümdeyimRDR2.2018 yapımı
düşüneyim belki alırımHocam direk geç e tıklarsınız en kötü. Sırf bu yüzden 100 saat güzel vakitten vazgeçiyosunuz.
bende arıyorum uzun süredir oyunTomb raider serisi diyecem
Ayrıca konuyu takipteyim
witcher dışında güzel bir oyun bulursam indirmeyi düşünüyorum
Call of duty modern warfare 3 her sene mutlaka en az 1 kere bitiririm efsane oyunarkadaşlar ben böyle 2015 tarihinden yukarıda ve orta grafik düzeyinde hikaye türü oyun arıyorum önerileriniz neler
Metal Gear Solid V Phantom Pain var henüz oynamadım ama güzel oyun seveni çok yalnızca eksik bir oyun olduğunu söylüyor birçok kişi.başka önerin varmı fazla yer kaplamasın oyunlar 50 gb civarı yere var
call of duty black ops cold war nereden satın alabilirim biliyormusun bulamadımMetal Gear Solid V Phantom Pain var henüz oynamadım ama güzel oyun seveni çok yalnızca eksik bir oyun olduğunu söylüyor birçok kişi.
Middle Earth Shadow of Mordor ve Shadow of War'u önerirdim ama hikayesi pek kaliteli değil daha çok oynanış üstüne kasılmış bir oyun ayrıca depolaması da çok. Yani War yüklü bende şu an 129gb yer kaplıyor Mordor da 70 80 falandı herhalde. Ama yüzüklerin efendisi seversen çok büyük zevk alırsın yani.
Dishonered 1ve 2 farkli zamanlarda bitirmeni öneririmarkadaşlar ben böyle 2015 tarihinden yukarıda ve orta grafik düzeyinde hikaye türü oyun arıyorum önerileriniz neler
Bilemiyorumcall of duty black ops cold war nereden satın alabilirim biliyormusun bulamadım
Aga ben bunu 2 kez bitirdim grafikler muhteşem bir şeyrise of the tomb raider
(zaman ayarlı)