Hilecilerin Allah Belasını Versin!

Reaksiyon skoru
15
Son zamanlarda GTA online'da çok fazla hile görüyorum. Hapsetme olsun, peş peşe öldürme olsun, birçok defa oyundan çıkıp tekrar giriş yapmaya sebep oluyor. Bir gta zevkimiz var onun da şey ediyorlar.

Son zamanlarda GTA online'da çok fazla hile görüyorum. Hapsetme olsun, peş peşe öldürme olsun, birçok defa oyundan çıkıp tekrar giriş yapmaya sebep oluyor. Bir gta zevkimiz var onun da şey ediyorlar.
cs2 ye de bekleriz. rankta ayrı seçkinde ayrı hile geliyo. bazıları o kadar yüzsüz ki belli etmeme çabaları bile yok. valve da sağolsun şarjörü değştiriyo. bok gibi olmuş bi tane sıkıp değişiyorum tüm mermiler gidiyo alışmışım her seferinde sövüyorum

O yüzden tek kişilik sunucu'dayım , geçenler de beni uzaya kadar fırlatmışlardı

invite only session falan geçip tek kişi oynamak daha mantıklı, public sessionlarda 11 yıldır hile var düzelmiyor düzelmeyecekte

Hilenin olmadığı oyun yokki, valoda bile tek tük nadirende olsa geliyor ama tabi legit olduğu için anlayamıyorsun, zaten rage kullanan direkt ban yiyor vanguardı seviyorum. Cs ye girmiyorum bile cok sıkınt

solo session'da takılmak daha mantıklı yoksa salmıyorlar düzgün oynamaya

O yüzden tek kişilik sunucu'dayım , geçenler de beni uzaya kadar fırlatmışlardı
solo session'da takılmak daha mantıklı yoksa salmıyorlar düzgün oynamaya
ya ben insanlarla kapışmayı seviyorum, hep onlarla şehirde takılmak bazen güzel oluyor. bazıları üstün araçlara sahip olsa da genelde eşitçi olabiliyor. ama hile yapanlar ayrı bir kafadalar.

Tr sunucuların toksikliği ve hileleri yüzünden online oyun oynamayı bıraktım diyebilirim. Genelde çoluk çocuk oluyorlar. TRde komple bir platformu kapatmak yerine açıkçası 18 yaş altına yasak gelse desteklerim. Toksiklik azalır en azından.

Tr sunucuların toksikliği ve hileleri yüzünden online oyun oynamayı bıraktım diyebilirim. Genelde çoluk çocuk oluyorlar. TRde komple bir platformu kapatmak yerine açıkçası 18 yaş altına yasak gelse desteklerim. Toksiklik azalır en azından.
Sosyal medya da temizlenir, ancak bunu işi bilen kişilerin yapmaları lazım, oyundur diye bir milletin zararına iş yapmak ve bazı dayatlar ile Paypal'a olduğu gibi şirketleri bize küstürmemek lazım. Tabii aile terbiyesi en büyüğü ama bilemiyorum biz göremeyiz, birkaç nesil de olmaz gibi.

• Beğen
Reaksiyonlar: zlL1
Zamanında çok oynardım 2020den sonra arttı saçma hileler. Önceden sadece para level hilesi falan vardı. Daha 2016da oyuna yeni başlamışken adamın biri beni davet edip 147 level yapmıştı. Şimdiki hileciler yerin altına sokuyorlar pasif moddayken öldürüyorlar denizin ortasına don atlet bırakıyorlar. Ekip falan olmadıkça ya da roleplay server olmadıkça oynanacak bir oyun değil.

İnsan büyüyüp olgunlaştıkça bu tür saçma durumları kafa kaldırmayıp online oyunu azaltıyor ya da bırakıyor, sizi de en yakın zamanda solo oyunlarda takılmanızı öneririm, şu sıralar online oyunların çoğunda feci bir toksik ve hile kitlesi var.

gtada hileciler 2senedir var. sen biraz geç öğrenmişsin.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

İnsan büyüyüp olgunlaştıkça bu tür saçma durumları kafa kaldırmayıp online oyunu azaltıyor ya da bırakıyor, sizi de en yakın zamanda solo oyunlarda takılmanızı öneririm, şu sıralar online oyunların çoğunda feci bir toksik ve hile kitlesi var.
online oyunlar insanı çok sinir ediyor. gerçekten eskiden daha çok online odaklı takılırken şimdi offline odaklı takılıyorum.

• Beğen
Reaksiyonlar: Zleh
gtada hileciler 2senedir var. sen biraz geç öğrenmişsin.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

online oyunlar insanı çok sinir ediyor. gerçekten eskiden daha çok online odaklı takılırken şimdi offline odaklı takılıyorum.
Akıl sağlığımı kaybetmeye başlamıştım özellikle valorant kitle tam bir akıl hastası insanların oyunu sanki hastanedeyiz ve tüm deliler o saatte girip deliriyoruz iyice gibi, iyi insan görünce çölde su bulmuşa dönüyorduk, inat ettim bıraktım zamanında lol de öyle bıraktım zar zor aklı olan da bulaşmasın bedava oyunlar çok tehlikeliymiş bunu da öğrendik.

Geri