Neler Yeni

Hisse alma işlerine giricem bilen yapan varsa tavsiye ve öneri arıyorum

Efecan01

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
8
İsim
Efecan GÜN
Başlıktada söylediğim gibi midas hesabı actım kısa olabilir uzun olabilir bir yatırım yapıp az da olsa gelir sağlamak istiyorum

sirefeee

80+ Bronze
Midasın komisyon oranını bilmiyorum ama trive nin iyiydi diye hatırlıyorum bir de o paralarla temettü tarihlerini kovala zorlu enerji teknosa gibi güven vermeyen lotlara girme

Efecan01

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
8
İsim
Efecan GÜN
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Midasın komisyon oranını bilmiyorum ama trive nin iyiydi diye hatırlıyorum bir de o paralarla temettü tarihlerini kovala zorlu enerji teknosa gibi güven vermeyen lotlara girme
işletme ücreti almıyor diye biliyorum midas dediklerini düşünmemiştim genelde savunma sanayisi , elektrikli araclar ,amd nvidia tarzı teknoloji şirketlerini düşündüm amd nvididalar ahalı suan icin lakin savunma sanayi düşünmekteyim

sirefeee

80+ Bronze
işletme ücreti almıyor diye biliyorum midas dediklerini düşünmemiştim genelde savunma sanayisi , elektrikli araclar ,amd nvidia tarzı teknoloji şirketlerini düşündüm amd nvididalar ahalı suan icin lakin savunma sanayi düşünmekteyim
Halka arz da kovala

tekino

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
346
İsim
Tekin Ayber
Öğrenmeden şansa pansa borsaya girilmez, öğrenmek için araştırma yapmalısın önce . Kimse sana tam olarak yükselecek hisseleri de söylemez ya da söyleyemez...

Zepett8

80+ Bronze
öğrenciyim aylık olarak belirsiz 100 atarım belki 500 atarım beni cok zora sokmicak şekilde
uzun vade için batmayacak kadar büyük firmaların hisselerini falan al her ay/hafta düzenli olarak ihtiyacın olmayan belli bir miktar para at öyle yapabilirsin.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,067,654
Üyeler
169,592
Son üye
napol
Top Bottom