Checkmate
80+ Silver
Venüs gelmedi sanırım durgod geldi gri tkl olanından bir de mizarlar geldi ben mizar aldım, en iyisi de mizar bence.Venüs mü geldi tam boy mu hocam?
Venüs gelmedi sanırım durgod geldi gri tkl olanından bir de mizarlar geldi ben mizar aldım, en iyisi de mizar bence.Venüs mü geldi tam boy mu hocam?
viper mini kullanıyorum ben keşek s alabilseydim ama m alabildim mouse olarak sizce çok farkedermi? ölçülere ulaşabileceğim bir site varmı bildiğiniz
Bir ben alamadım galiba bu klavyelerden.
Toplu takip edeceğimiz bir link var mı?
Bir de fiyatlar nedir ortalama, max. kaç tane alabiliyoruz?
mz60 klavyeler 200tlye geliyor 1 tane alırsanBir ben alamadım galiba bu klavyelerden.
Toplu takip edeceğimiz bir link var mı?
Bir de fiyatlar nedir ortalama, max. kaç tane alabiliyoruz?
bundan alan oldu muBu durgod hades mavi kötü mü?
Durgod Hades 68 Mekanik Oyun Klavyesi -%65 Düzen ANSI US - USB Tip C - Alüminyum Kasa - Çift Çekim PBT (Kiraz Mavisi, Beyaz) : Amazon.com.tr: Bilgisayar
Durgod Hades 68 Mekanik Oyun Klavyesi -%65 Düzen ANSI US - USB Tip C - Alüminyum Kasa - Çift Çekim PBT (Kiraz Mavisi, Beyaz) : Amazon.com.tr: Bilgisayarwww.amazon.com.tr
kargosuz fiyatları kaça geliyor bunların biliyor musunMesaj otomatik birleştirildi:
mz60 klavyeler 200tlye geliyor 1 tane alırsan
mira s ve mira m ler 1 tane alırsan 170tl
200tlyi aşarsa ürünler kargo parasıda almıyor çok daha ucuza geliyor
Sadece klavye alacağım. Hangisi en iyisi?Mesaj otomatik birleştirildi:
mz60 klavyeler 200tlye geliyor 1 tane alırsan
mira s ve mira m ler 1 tane alırsan 170tl
200tlyi aşarsa ürünler kargo parasıda almıyor çok daha ucuza geliyor
En iyisi ne demek hocam hepsi bedava fiyattan geliyor hangisini yakalarsanız onu alın aynı firma satıyor zaten.Sadece klavye alacağım. Hangisi en iyisi?