Ckribrahim
Taç
- En İyi Cevap
- 1
hayırlı olsun çok iyi duruyorTurkuaz Puding Keycapsler ile GAMEPOWER SABER aşırı iyi durdu
Alıntıyı görüntüle
Alıntıyı görüntüle
Alıntıyı görüntüle
Klavye RGB kusuyor.Turkuaz Puding Keycapsler ile GAMEPOWER SABER aşırı iyi durdu
Bende çoktandır var bu keycapsler ama saberda hiç denememiştim. Deneyince çok iyi oldu onda kalacak artıkhayırlı olsun çok iyi duruyor
Özelliği o zaten Saber klavyenin.Klavye RGB kusuyor.
Dostum özele gelir misin sana gerekli ss leri atacağım elimde 2 adet brown vardı diğeri senin bozuk olan@federalper klavyeleri sipariş verdikten sonra insanlara uygun fiyattan sattı ve parasını kullandı. Siyah, brown switch olanı ben almıştım. Klavye bozuk geldi tuşlar random basıyor bahanesiyle paramı iade etti ve şimdi daha yüksek bir fiyattan satıyor. Bu kişiyle alışveriş yapmayın güvenilir değil.
İnsanları yanlış bilgilendirme @Sellier de benden 80 lira komisyon ile aldı ona hasarsız geldi teslim ettim öyle bir niyetim olsa zaten en başında ona da satmamDostum özele gelir misin sana gerekli ss leri atacağım elimde 2 adet brown vardı diğeri senin bozuk olan
bunu yazma sebebim satıcının benden para üstüne para talep etmesivallah bende federalper herhalde çünkü o kişinin adı alperdi ve bu arkadaş ne satıyorsa o arkadaşta satıyordu mouse almıştım glorius model o
sonra biri bana o benim arkdı ağla sj yazdı ve ininaline para attığım kişinin adıda oydu ve şuan o hesaba ulaşamıyorum @federalper le discord üzerinden konuştuk o olmadığını idda etti neyse
Çocuk mu kandırıyorsun? Hem kutusunda hafif yırtık olacak hem de tüm tuşları random basacak Elinde başkasına satmadığın aynı klavyeden varken yüksek bir fiyata satışa koyman durumu ortaya koyuyor zaten. Ayrıca screenshot ile kanıtlanacak bir şey değil. Bana sattığın fiyattan satmaya niyetin yok belli. Zaten artık klavye ihtiyacım da yok. ***** yerine koyulmak hoşuma gitmiyor sadece.Dostum özele gelir misin sana gerekli ss leri atacağım elimde 2 adet brown vardı diğeri senin bozuk olan
Mesaj otomatik birleştirildi:
İnsanları yanlış bilgilendirme @Sellier de benden 80 lira komisyon ile aldı ona hasarsız geldi teslim ettim öyle bir niyetim olsa zaten en başında ona da satmam
Dostum sen ne anlatıyorsun yavallah bende federalper herhalde çünkü o kişinin adı alperdi ve bu arkadaş ne satıyorsa o arkadaşta satıyordu mouse almıştım glorius model o
sonra biri bana o benim arkdı ağla sj yazdı ve ininaline para attığım kişinin adıda oydu ve şuan o hesaba ulaşamıyorum @federalper le discord üzerinden konuştuk o olmadığını idda etti neyse
bunu yazma sebebim satıcının benden para üstüne para talep etmesi
yırtık olması normal bu aradaÇocuk mu kandırıyorsun? Hem kutusunda hafif yırtık olacak hem de tüm tuşları random basacak Elinde başkasına satmadığın aynı klavyeden varken yüksek bir fiyata satışa koyman durumu ortaya koyuyor zaten. Ayrıca screenshot ile kanıtlanacak bir şey değil. Bana sattığın fiyattan satmaya niyetin yok belli. Zaten artık klavye ihtiyacım da yok. ***** yerine koyulmak hoşuma gitmiyor sadece.
Yırtık olabilir zaten ama yırtık diye tüm tuşları random basmaz. Asıl mesele bu da değil elinde aynı klavyeden var (ki onun 2. bir klavye olduğuna inanmıyorum) ve daha yüksek fiyata satıyor.ve glorius ilanınada forumda paylaşmştı direk gördüm sahibindenden aldım elimde ssler mevcut
yırtık olması normal bu arada
Dostum eve geldiğim zaman sana videolu şekilde atacağım klavyenin bozuk olup olmadığınıYırtık olabilir zaten ama yırtık diye tüm tuşları random basmaz. Asıl mesele bu da değil elinde aynı klavyeden var (ki onun 2. bir klavye olduğuna inanmıyorum) ve daha yüksek fiyata satıyor.
Yırtık olabilir zaten ama yırtık diye tüm tuşları random basmaz. Asıl mesele bu da değil elinde aynı klavyeden var (ki onun 2. bir klavye olduğuna inanmıyorum) ve daha yüksek fiyata satıyor.
Atabilirsin, ama bu asıl sorunu ortadan kaldırmıyor. Elinde aynı klavyeden varken yüksek fiyata satışa çıkarman etik değil.Dostum eve geldiğim zaman sana videolu şekilde atacağım klavyenin bozuk olup olmadığını
Dediğim gibi pazartesi tüm forumun önünde klavyenin sorunlu olduğuna dair videoyu atacağım sonrasında da kargoya vereceğim ve para iadesi olduğu zamanda bu konu altına mesaj olarak atacağımAtabilirsin, ama bu asıl sorunu ortadan kaldırmıyor. Elinde aynı klavyeden varken yüksek fiyata satışa çıkarman etik değil.
Ben söyleyeceğimi söyledim. Arkadaşlar, federalper'den klavye alırsanız böyle durumla karşılaşma ihtimaliniz var, inanıp inanmamak size kalmış.
@Sellier adlı arkadaş da senin gibi benden klavye satın aldı 80 lira komisyon ile ona gönderdim bu mesajları gördüğü zaman zaten kendisi kantıları ile atar burayaAtabilirsin, ama bu asıl sorunu ortadan kaldırmıyor. Elinde aynı klavyeden varken yüksek fiyata satışa çıkarman etik değil.
Ben söyleyeceğimi söyledim. Arkadaşlar, federalper'den klavye alırsanız böyle durumla karşılaşma ihtimaliniz var, inanıp inanmamak size kalmış.