Aaahmt
80+ Silver
Kral biz iki masum arkadaş olalım uyarsa instadan konuşup haberdar edelimsatıcı sayfasınımı yenılerken urune tıklayıp mı f5 attın kral h.o bu arada
Kral biz iki masum arkadaş olalım uyarsa instadan konuşup haberdar edelimsatıcı sayfasınımı yenılerken urune tıklayıp mı f5 attın kral h.o bu arada
aynı şekil ben deben çok cahil kaldım ya konuyu çok geç gördüm klavye almak istiyorum da siz kaçtan aldınız yani kaç görürsem direkt alayım az önce 109 TL ye düştü biri sepette ekledim alaamadım ortalama fiyatları kaç
Hocam satıcı sayfası atar mısınız?Sayfayı yenilirken denk geldi hocam.hepinize tek tek yazamıyorım teldeyim
peki hangi klavye bi liste buldum durgod hk gaming mizar var 3 tane219 falan oluyor
Bi liste dönse süpüer olurŞu an hangi klavye veya mousun yenilenme stok gelme şansı yüksek. Ona göre ürüne f5 atalım
İnsta ekleşelim veya bir grup kuralım 3-5 kişi birbirimizi haberdar edelim size uyarsaben çok cahil kaldım ya konuyu çok geç gördüm klavye almak istiyorum da siz kaçtan aldınız yani kaç görürsem direkt alayım az önce 109 TL ye düştü biri sepette ekledim alaamadım ortalama fiyatları kaç
Onlara bakıyorum ben depeki hangi klavye bi liste buldum durgod hk gaming mizar var 3 tane
kanka saten haber etmeye kalmadan bıtıyor , ben uyurum birazdan size başarılarİnsta ekleşelim veya bir grup kuralım 3-5 kişi birbirimizi haberdar edelim size uyarsa
Linkini atarmısın?githubda var
aga hiç farketmez hayırlı uğurlu olsunbunu aldım arkadaşlar blue blue switch istediğim bir model değil ama almış bulundum.
https://www.amazon.com.tr/s?i=merch...A33AVAJ2PDY3EV&qid=1667682220&ref=sr_nr_p_4_1Hocam satıcı sayfası atar mısınız?