durgodreis
80+
- Reaksiyon skoru
- 223
kalite kıyaslaması yapanlar durgod baba yani reis, mira mouselar anne yani ana, mizarlar ise anca çocuk olur. çoluk çocukla ilgilenmeyin leş klavye.
Evin reisi ha hanım mira bi çay koy bakimkalite kıyaslaması yapanlar durgod baba yani reis, mira mouselar anne yani ana, mizarlar ise anca çocuk olur. çoluk çocukla ilgilenmeyin leş klavye.
Aylık 5 adet ürün değil 5 adet kargo ikisi farklı şey. Aynı pakette 3 tane olacak şekilde aldım takılıp takılmayacağını ayrıca yazarım burayaTek siparişte maksimum 2 adette sorun çıkmaz, 3 tane olursa %50 şansla geçer ya da takılır. 3'ten fazlası normal şartlarda geçmez. Aylık 5'ten fazla geçen durumlar ise tamamen şans ve gümrük elemanının hatası. Mevzuatta aylık sınır 5'tir, ona göre almanız lazım. Bir iki kişinin geçti diye referans almayın, diğer binlerce müşterinin geçmiyor, üzülürsünüz.
Mira S minyon hanım mı oluyorEvin reisi ha hanım mira bi çay koy bakim
tabii ki durgod böyle iri güçlü bir adam maho ağa gibi otoritesi var diğerleri onun çıraklar hahyalar falanMira S minyon hanım mı oluyor
durgod toplam ne kadara mal oluyorbugün mizar alanlar pişman olacak. bol bol durgod stoğu gelecek dertler bitecek beklemede kalın
ZİH̨̢̀İ͚̹Ņ̰͟͝SE͎͔̪͚L̖ ̅̏̃̂͐҉SO̅RU̵̴̡̯̿͂ͣ̉̓͟͜͞Ǹ̅̏̈͛ͦ ͋̅͊̓Y̷̸̖̮̬̰͍͟ͅA̵̛̬ͯ̋̈͘͝ͅRDĮ̸͉͎ͫ̄͠M̄̃̏ͬ͒ͥ ̹͑ͪͬ́E̢̒̎ͫ͢͜͟͠Dİ̪͈̼̲ͥ̌͑̿NBu yazıyı görmekten artık psikolojik bir yardım almam gerektiğinin farkına vardım
Alıntıyı görüntüle
Mübalağaya gerek yok .bugün mizar alanlar pişman olacak. bol bol durgod stoğu gelecek dertler bitecek beklemede kalın
Mübalağaya gerek yok .bugün mizar alanlar pişman olacak. bol bol durgod stoğu gelecek dertler bitecek beklemede kalın