kargo nerede gözüküyordu aşama resmini atabilirmisinŞimdi siparişim askıya alındığına dair msj da geldi telefonuma
Alan kişinin yasalara uygun bir şekilde alıp satmasının neyi size batıyor? O zaman 3 kuruş kazancak diye de marketlerden ürün almayalımAçgözlülük yapıp çok alanların ürünlerinin gümrükte patlamasını izlemek çok keyifli Ben ihtiyacım olan bir adet beyaz mz60 ı bekliyorum. Takıp kullanıcam zaten üç kuruş kazancam diye hem milletin hakkını yemiyorm hem de gümrükte patlamıyorum tavsiye ederim
Milletin hakkını yeme kısmı kopardıAçgözlülük yapıp çok alanların ürünlerinin gümrükte patlamasını izlemek çok keyifli Ben ihtiyacım olan bir adet beyaz mz60 ı bekliyorum. Takıp kullanıcam zaten üç kuruş kazancam diye hem milletin hakkını yemiyorm hem de gümrükte patlamıyorum tavsiye ederim
ben hiç alamadım bi daha böyle indirim denk gelmezse razer blackwidow v3 green switch alacağım 2800 tlAçgözlülük yapıp çok alanların ürünlerinin gümrükte patlamasını izlemek çok keyifli Ben ihtiyacım olan bir adet beyaz mz60 ı bekliyorum. Takıp kullanıcam zaten üç kuruş kazancam diye hem milletin hakkını yemiyorm hem de gümrükte patlamıyorum tavsiye ederim
Kanka benim siparişler ayrı. Oradan belki yırtarım diyorumŞimdi siparişim askıya alındığına dair msj da geldi telefonuma
Bugün 3. gün gelmedi büyük ihtimalle gelmeyebilirben hiç alamadım bi daha böyle indirim denk gelmezse razer blackwidow v3 green switch alacağım 2800 TL
Bence gelir kral. Bu konunun aynısı 1 ay önce de açılmıştı yine geldi. Ondan 2 ay önce steelseries aerox 5 ve aerox 9 mouseları 400 TL ye aldım tanesini. Sürekli gelir merak etme amazon buben hiç alamadım bi daha böyle indirim denk gelmezse razer blackwidow v3 green switch alacağım 2800 TL
onlarıda alamadım birisi 7 adet alınca stok bitti bari 5 alaydı 1 tane alabilseydimBence gelir kral. Bu konunun aynısı 1 ay önce de açılmıştı yine geldi. Ondan 2 ay önce steelseries aerox 5 ve aerox 9 mouseları 400 TL ye aldım tanesini. Sürekli gelir merak etme amazon bu
Ben 1 tane almıştım o zaman saf zamanlarımdı kanka. Ama bu saatten sonra affettmmemmmonlarıda alamadım birisi 7 adet alınca stok bitti bari 5 alaydı 1 tane alabilseydim
kargo nerede gözüküyordu aşama resmini atabilirmisin