slm.ycl02
80+ Silver
- Reaksiyon skoru
- 1,592
Benim gözükmüyorKolay gelsinde kargosu gözükmeyenler takip numarasıyla sorgulasın benim de gözükmüyordu şuan gözüküyor yarın gelecekmiş
Benim gözükmüyorKolay gelsinde kargosu gözükmeyenler takip numarasıyla sorgulasın benim de gözükmüyordu şuan gözüküyor yarın gelecekmiş
Benimde gözüküyor ama diğer 2 tanesi gözükmüyorBenimki de gözüküyor
Beyazın da kutusu siyah fotolu knk npAlıntıyı görüntüle
ben evde değilim babam fotograf atti, beyaz mizarlarin kutusu boyle mi? kutu ustundeki görsel kafamı karıştırdı da acaba bana siyah mı gonderdiler diye
F5 çek sürekli dostum stok bırakmıyor millet XDbeyler tam şu ara klavyem bozuluyo gibide bunlardan alayım dedim hiç atok olmuyor ne zaman geliyor bunlar sabah akşam kontrolmü etmem lazım?
Gelmez daha fiyatları normale döndü stoklar geldibeyler tam şu ara klavyem bozuluyo gibide bunlardan alayım dedim hiç atok olmuyor ne zaman geliyor bunlar sabah akşam kontrolmü etmem lazım?
Bekliycem ama tahmini teslimat yeşil bi yazıda 22 kasım diyor belki gonderilmişdir ama kargo takip gubcellenmemiştirArkadaşa stok yok sistemsel hatadan stok olmadığı halde satıldı demişler istersen iptal et istersen bekle
Kanka gönderilmediği halde yeşil yazı oluyor her gün güncelleniyor bir de kargoya verilse gözükürdüBekliycem ama tahmini teslimat yeşil bi yazıda 22 kasım diyor belki gonderilmişdir ama kargo takip gubcellenmemiştir
Ama sen gene de bekle belki depoya gelir gümrükten dönenler onu gönderirlerBekliycem ama tahmini teslimat yeşil bi yazıda 22 kasım diyor belki gonderilmişdir ama kargo takip gubcellenmemiştir