Hogwarts legacy oynarken pc kapanıyor

Darfex

80+
Reaksiyon skoru
46
şu ana kadar böyle bir sorun yaşamamıştım, 1 kere geçen hafta 1 kere bugün yaşadım (PC yi alalı yeni bir yıl oldu)
RX 7700xt
R5 7600
işlemci ve ekran kartı bu

CPU core voltage autoda 1.296v
CPU soc voltage auto 1.272v
Dram VDD voltage 1.20000
Dram VDDQ voltage 1.20000

sorunu nasıl çözebilirim

şu ana kadar böyle bir sorun yaşamamıştım, 1 kere geçen hafta 1 kere bugün yaşadım (PC yi alalı yeni bir yıl oldu)
RX 7700xt
R5 7600
işlemci ve ekran kartı bu

CPU core voltage autoda 1.296v
CPU soc voltage auto 1.272v
Dram VDD voltage 1.20000
Dram VDDQ voltage 1.20000

sorunu nasıl çözebilirim
psu ne bakalım senin ?

psu kötü evet 1. şüpheli psu 2. şüpheli priz , üçlü priz kullanıyorsan üçlü priz olmadan tak pcyi bir de öyle dene.
en uyguna yeterli olarak psu önerin var mı?

Mavi ekran hatası veriyorsa genelde Ram
Kapanıp açılıyorsa Psu genelde
Kapanıp açılıyor veya açılmıyorsa işlemci sıcaklığı 90 derece de ise amd ısınır. O yapabilir. Genelde yükte işlemci sıcaklığından korumak için pc yi kapatabilir

en uyguna yeterli olarak psu önerin var mı?
bu sorun sadece 1 oyunda mı oluyor yoksa başka oyunda oluyor mu ? test yapmak lazım furmark indirip test yaparsan daha net sonuç alırız ona göre psu değiştirirsin ve işlemci sıcaklıkları ne ?

Mavi ekran hatası veriyorsa genelde Ram
Kapanıp açılıyorsa Psu genelde
Kapanıp açılıyor veya açılmıyorsa işlemci sıcaklığı 90 derece amd de sınır. O yapabilir. Genelde yükte işlemci sıcaklığından olur
mavi ekran yok
sadece kapanıyor saki tuştan kapatmış gibi
sıcaklıktan şüphelendim bende termal macun bakımını yapıcam tekrardan

mavi ekran yok
sadece kapanıyor saki tuştan kapatmış gibi
sıcaklıktan şüphelendim bende termal macun bakımını yapıcam tekrardan
Core temp ugulamasını indir. Onu aç bir oyuna gir. 15 dk da 90 a ulaşıyorsa sıcaklıkdır.

bu sorun sadece 1 oyunda mı oluyor yoksa başka oyunda oluyor mu ? test yapmak lazım furmark indirip test yaparsan daha net sonuç alırız ona göre psu değiştirirsin ve işlemci sıcaklıkları ne ?
işlemci sıvı tek fanlı sıvı soğutma varken geçen yaz 85leri buluyordu termalright phantom spirit aldım şu ana kadar max 75 gördüm. şuan hogwarts dışında fazla oyun oynamıyorum ara sıra forza horizon 5 oynuyorum onda bir sorun yaşamadım.

işlemci sıvı tek fanlı sıvı soğutma varken geçen yaz 85leri buluyordu termalright phantom spirit aldım şu ana kadar max 75 gördüm. şuan hogwarts dışında fazla oyun oynamıyorum ara sıra forza horizon 5 oynuyorum onda bir sorun yaşamadım.
furmark indirip 10-15 dakka test yap eğer kapanmazsa sorun oyun odaklı olabilir.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

Forum istatistikleri

Konular
1,157,483
Üyeler
183,842
Son üye
nemesis060
Geri