İsimbulamajim
80+ Platinum
- Reaksiyon skoru
- 5,319
Honor 400 serisinin çıkmasının etkisiyle Honor 200 serisinin fiyatı düşmüş. Bu fiyatta alınır telefoto kamerası var.
Öyle kötü bir yorum yok, sadece aralık ayında teslimatlarda sıkıntı yaşanmış, o da dönemsel olarak normal olabilir.Yorumlarda memnun olmayan kullanıcılar çok fazla var. Puanı 4.2 ama şikayetçi olanların şikayet ettikleri konuların ihtimal dahilinde olması vazgeçirdi almaktan.
Hepsiburada bazı olumsuz yorumları da kaldırıyor ama honor 200 de sıkıntı yaşayanı hiç duymadım.Yorumlarda memnun olmayan kullanıcılar çok fazla var. Puanı 4.2 ama şikayetçi olanların şikayet ettikleri konuların ihtimal dahilinde olması vazgeçirdi almaktan.
4 Yıla çıkarılmış güncelleme desteği lansmanda açıklaöşlar. Ayrıca işlemciden bağımsız konuşuyorum 400 serisinde vapor chamber soğutma yok.İşlemcisi dışında güzel telefon. Tek sıkıntısı güncelleme desteği bitiyor. Onun yerine Honor 400 tercih edilir hocam. 6 yıl güncelleme alacak diye biliyorum. Eğer oyun oynayan biriyim, kamera önemli diyorsanız 400 Pro bakılmalı. Pubg gibi bir oyunda düşük ayarlarda 120 fps verebiliyor. En yüksek ayarlarda ise tüm oyunlarda 60 fps verebiliyor. İşlemcisi 8 gen 3 400 Pro'nun.
Yine iyi hocam zaten telefon Max 5 yıl kullanılır bence o zamana kadar teknoloji çok ilerler.4 Yıla çıkarılmış güncelleme desteği lansmanda açıklaöşlar
Evet hocam 200 serisi hele portrede çok iyi ama 400 de de aynı portre firmasından yardım alınmış Fransız vardı ya.Bende önce 400ü mantıklı bulunuyordum biraz araştırma sonucu , Honor 400deki kamera sensörünün honor 90 ila aynı olduğunu öğrendim honor 200 camera olarak daha iyi , o konuda 200ü daha mantıklı buluyorum tabi güncellik ve diğer konular olara 400 de Güzel tercih
Yanında 100W şarj aleti ile gelip 40W ile şarj olan tek grizekalı telefon olabilir bunu bilmeden aldım sonra redditte araştırınca herkeste aynı sorun olduğunu gördüm sattım direk.Yorumlarda memnun olmayan kullanıcılar çok fazla var. Puanı 4.2 ama şikayetçi olanların şikayet ettikleri konuların ihtimal dahilinde olması vazgeçirdi almaktan.
15 dkda %50 şarj olayı yalan mı yaniYanında 100W şarj aleti ile gelip 40W ile şarj olan tek grizekalı telefon olabilir bunu bilmeden aldım sonra redditte araştırınca herkeste aynı sorun olduğunu gördüm sattım direk.