bugraaykac
80+ Bronze
- Reaksiyon skoru
- 872
Daha önceden bu fiyata düştüğünü biliyorum ama yine de 20.000 TL altına alınabilecek telefonlardan biri, indirim bitmeden alın derim.
Hocam500 Çine özelEski fiyatına geri dönmüş sanırım 500 serisi de yeni tanıtıldı. 14 bin civarına satıldıktan sonra insanın alası gelmiyor.
Çin pazarına özel olacak yüksek ihtimalle gelse bile h500 30 lira altına gelmezEski fiyatına geri dönmüş sanırım 500 serisi de yeni tanıtıldı. 14 bin civarına satıldıktan sonra insanın alası gelmiyor.
çin de ne kadara çıktı bilen var mı hiçÇin pazarına özel olacak yüksek ihtimalle gelse bile h500 30 lira altına gelmez
14bin civarına ne zaman satıldı?Eski fiyatına geri dönmüş sanırım 500 serisi de yeni tanıtıldı. 14 bin civarına satıldıktan sonra insanın alası gelmiyor.
Alan olur diye öyle paylaştım, insanlar yararlansın diye yaptım bunu. Zaten ben de biliyorum pek indirime girmediğini bu fiyatlara düştüğünü bilmeyen arkadaşlarımız da olabilir.İndirimli fiyatıyla paylaşılmayıp da indirimsiz fiyatıyla eğlencesine sürekli paylaşılan cihaz.
Bu gereksiz tartışmayı herkes yapıyor, bunun bir sonu yok. Kategori adına bakın.Alan olur diye öyle paylaştım, insanlar yararlansın diye yaptım bunu. Zaten ben de biliyorum pek indirime girmediğini bu fiyatlara düştüğünü bilmeyen arkadaşlarımız da olabilir.
Pek Sıcak Fırsatlar indirimi bulamadığım için bunu paylaşayım dedim zaten biliyorum hep bu fiyatlara düştüğünü. Gereksiz kavga yapmayalım zaten pek Sıcak Fırsatlar paylaşmıyorum.Bu gereksiz tartışmayı herkes yapıyor, bunun bir sonu yok. Kategori adına bakın.