Honor 400 Pro Alınır Mı?

yusufxx1

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
102
Bütçe
33000
Şuan hepsiburadada 37.249TL fiyatı var. Ama bu şekilde almayı düşünmüyorum. Sahibindende 2 adet ilan buldum ikiside cihazın 15 gün önce alınıp kılcal çizik dahi olmadığını belirten telefon dükkanları ve 31.250 fiyatları var iki ayrı mağaza. O şekilde almayı düşünüyorum bir sorun çıkar mı acaba? Bütçem 30-32 arası daha çıkmayı düşünmüyorum bu cihazı tercih etme sebebim ise en başta batarya. 6000mah olması ve 100w hızlı şarj olması beni çok etkiliyor bir telefon alırken şarja çok dikkat ederim. Kamerasınında çoğu iphonedan iyi olduğu söyleniyor dengi 15/16 arası diye görmüştüm. Gündelik hayatımda çok oyun oynayan birisi değilim fakat mobile legends oynuyorum arada ondada zaten ne alırsam alayım sorun yaşamam diye düşünüyorum. Güncelleme desteği benim için önemli değil ama 7 büyük güncelleme alabilecek diye biliyorum ve gayet yeterli bence. Bir diğer konuda kamerasında 50x zoom varmış buda çok iyi olur eğlenceli bir özellik bence. Ne yapmalıyım sizce?

düz 400ü kullanıyorum 1.5-2 gün arası gidiyor şarjı ara ara oyunda oynuyom. pro kim bilir nasıldır :D

düz 400ü kullanıyorum 1.5-2 gün arası gidiyor şarjı ara ara oyunda oynuyom. pro kim bilir nasıldır :D
Bende ilkte 400 alıcaktımda bu böyleyse prosu nasıldır düşüncesiyle pro almaya karar verdim. Siz memnunmusunuz telefondan yazılımda bir sorun yaşadınızmı :D

Bende ilkte 400 alıcaktımda bu böyleyse prosu nasıldır düşüncesiyle pro almaya karar verdim. Siz memnunmusunuz telefondan yazılımda bir sorun yaşadınızmı :D
Alınır hocam bu fiyata en iyisi.Ayrıca bazen vatan gece indirimlerinde 34k düşüyor 2.elin ne olduğu belli değil.

bir sorun yaşamadan kasım ayından bu yana devam valla. iphone se vardı elimde küçük. ekrana bakmadan şarjı bitiyordu :D bunda deli gibi ekrana baksam etsem en ölüsü 1.5 gün . hiç aynı gün şarja taktığımı hatırlamıyorum kaldı ki prosunu düşünüyorsun sen :D hayırlı olsun şimdiden al devam et arkana bakma :)

Geri