Neler Yeni

🔥İndirim Honor Magic 7 Pro 52.699 TL

Testlerde çok iyi ama kullandınız mı? Hala kullanıyorsanız saçma dediğiniz fotoğraf örneklerini paylaşır mısınız?
arkadaşımda var magic 6 pro 7 pro kullandım testler gerçekçi olmuyor bence youtubedeki gibi özellikle ev ortamında ayna karşısında dışarda araba çekerken direksiyon storysi çekerken herhangi bir manzara çekerken çok doğallıktan uzak çekiyor

arkadaşımda var magic 6 pro 7 pro kullandım testler gerçekçi olmuyor bence youtubedeki gibi özellikle ev ortamında ayna karşısında dışarda araba çekerken direksiyon storysi çekerken herhangi bir manzara çekerken çok doğallıktan uzak çekiyor
İnstagramın android tarafında sıkıntıları var o yüzden öyle

honor'un yazılımı çok berbat benim gördüğüm custom rom telefon kullanılacaksa en iyisi yine samsung. yok stock rom diyorsanız google pixel ya da nothing phone bu konuda çok iyi iş çıkarıyorlar.

Samsung s24 ultra alın derim
55 - 58 bin TL'ye bulunabiliyor bu fiyata samsung 24 ultra olsa hiç düşünmeden alın (7 yıl güncelleme mevcut)

Bloatware vb. yok nasıl kötü?
hocam bildirim göstermeme konusunda hyper os ile ölümüne yarışıyor, birçok uygulamanın bildirimi düşmüyor, arayüzü akıcı değil, güncelleme konusunda aşırı berbat ya da en azından bizim ülke için mi berbat bilmiyorum (redditte yunan cihazlarına 15 verdiklerini görmüştüm magic os 9) ama sıfır çıkardıkları telefonu bile android 14 verdiler 2 sene olacak hala 15 gelmedi. diğer firmalar 16 betayı yayınlayacak nerdeyse siz düşünün gerisini.

Geri