İsimbulamajim
80+ Silver
- Reaksiyon skoru
- 2,077
300 TL kuponu kullanın. Alınabilecek en ucuz amiral gemisi. Çok iyi bir yazılımı ve 7 yıl güncelleme garantisi var.
çok saçma çeken bir kamerası var apple dan sonra çok yapay geldi300 TL kuponu kullanın. Alınabilecek en ucuz amiral gemisi. Çok iyi bir yazılımı ve 7 yıl güncelleme garantisi var.
Testlerde çok iyi ama kullandınız mı? Hala kullanıyorsanız saçma dediğiniz fotoğraf örneklerini paylaşır mısınız?çok saçma çeken bir kamerası var apple dan sonra çok yapay geldi
arkadaşımda var magic 6 pro 7 pro kullandım testler gerçekçi olmuyor bence youtubedeki gibi özellikle ev ortamında ayna karşısında dışarda araba çekerken direksiyon storysi çekerken herhangi bir manzara çekerken çok doğallıktan uzak çekiyorTestlerde çok iyi ama kullandınız mı? Hala kullanıyorsanız saçma dediğiniz fotoğraf örneklerini paylaşır mısınız?
İnstagramın android tarafında sıkıntıları var o yüzden öylearkadaşımda var magic 6 pro 7 pro kullandım testler gerçekçi olmuyor bence youtubedeki gibi özellikle ev ortamında ayna karşısında dışarda araba çekerken direksiyon storysi çekerken herhangi bir manzara çekerken çok doğallıktan uzak çekiyor
instagrama bişi atmadım ki dirkesiyon storysi derken normal galerime çektiğim video berbat zaten 11 daha iyi çekiyor benceİnstagramın android tarafında sıkıntıları var o yüzden öyle
Bloatware vb. yok nasıl kötü?honor'un yazılımı çok berbat benim gördüğüm
Zamanla yavaşlıyor arayüz bu arada magic os kötü en kötü çin markası diyebiliriz honoraBloatware vb. yok nasıl kötü?
hocam bildirim göstermeme konusunda hyper os ile ölümüne yarışıyor, birçok uygulamanın bildirimi düşmüyor, arayüzü akıcı değil, güncelleme konusunda aşırı berbat ya da en azından bizim ülke için mi berbat bilmiyorum (redditte yunan cihazlarına 15 verdiklerini görmüştüm magic os 9) ama sıfır çıkardıkları telefonu bile android 14 verdiler 2 sene olacak hala 15 gelmedi. diğer firmalar 16 betayı yayınlayacak nerdeyse siz düşünün gerisini.Bloatware vb. yok nasıl kötü?
Haklısın evet, incelemelerde de öyle gözüküyor. Renkleri çok patlatıyor. Androidde gene samsung devam.arkadaşımda var magic 6 pro 7 pro kullandım testler gerçekçi olmuyor bence youtubedeki gibi özellikle ev ortamında ayna karşısında dışarda araba çekerken direksiyon storysi çekerken herhangi bir manzara çekerken çok doğallıktan uzak çekiyor