İsimbulamajim
80+ Platinum
- Reaksiyon skoru
- 5,302
Honor Magic 6 Pro fiyatına düşmüş.
Müthiş bir telefon bu aradaHonor Magic 6 Pro fiyatına düşmüş.
Takas kampanyasıyla aldım. Merak ettikleriniz varsa yardımcı olabilirim.Takas kampanyası fena değil bu arada, ek destekle ikinci el piyasasından fazla para verebiliyorlar bi kontrol edin derim.
Hocam 12 pro max e 33.000 teklif ettiler. Getmobil uygulamasını indiridm her şey sorunsuz geçti. Telefonun kasası falanda sağlam 2. el piyasası 25-27bin. Fiyat kırarlar mı acaba? hepsijet personeli getmobil uygulaması dışında başka bir şeye bakıyor mu fatura kutu v.sTakas kampanyasıyla aldım. Merak ettikleriniz varsa yardımcı olabilirim.
Daha önce takas kampanyası ile S23'den Honor 200 Pro'ya geçmiştim. Eğer süreç aynı şekilde işliyor ise kontrolleri kurye yapıp takası onayladıktan sonra yeni cihazı teslim etti ve daha sonra dönüş olmadı. S23 256GB versiyonu 25 bin liraya saymışlardı.Hocam 12 pro max e 33.000 teklif ettiler. Getmobil uygulamasını indiridm her şey sorunsuz geçti. Telefonun kasası falanda sağlam 2. el piyasası 25-27bin. Fiyat kırarlar mı acaba? hepsijet personeli getmobil uygulaması dışında başka bir şeye bakıyor mu fatura kutu v.s
Zaten takas varken kiöse 2. El satmaz. Benim merak ettiğim bu alınan telefonları ne yapıyorlarTakas kampanyası fena değil bu arada, ek destekle ikinci el piyasasından fazla para verebiliyorlar bi kontrol edin derim.
Teşekkür ederim o zmn sorunsuz kabul ederler. İPhone 12 pro Max pilini çıkma pil ile değiştirdim ama Get mobile uygulamasında %100 başarılı bir şekilde geçti telefon yarın kurye gelecek. ayarla da pil uyarısı yokBenim telefonun ekranında derin çizik vardı. Seçeneklerde çizik gibi bir şey olmayınca fiyat kırarlar demiştim. Ama uygulamayı indirdim. Kurye geldi baktı o da ilk defa yapıyormuş. Gösterdim çiziği bir şey olmaz dedi kodu girdi telefonu verdi fiyat değişmedi.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Bu arada bende s23ten 256 gbdan magic 7 proya geçtim. 24150 liradan aldılar.
Böyle değer edeceğini ben de bilmiyordum denyerek gördüm. Yıllardır var olan bir şey aslında. Bundan sonra sıfır telefon alacaksam önce gidip 2. El iPhone alır takas yoluyla o sıfır telefonu daha uyguna alırımZaten takas varken kiöse 2. El satmaz. Benim merak ettiğim bu alınan telefonları ne yapıyorlar