🔥İndirim Honor Pad 9 8/256GB 9.499TL

bu fiyata bundan iyi tablet bulamazsınız. tabletim olmasa düşünmem bile.

400TL normal kupon kullandım birde mastercad kuponumu ne verdi kartı seçince süper fiyata geldi

n11 Kuponu 400 TL
Masterpass Kampanyası 300 TL

400TL normal kupon kullandım birde mastercad kuponumu ne verdi kartı seçince süper fiyata geldi

n11 Kuponu 400 TL
Masterpass Kampanyası 300 TL
ah keske söyleseydin 2 dk önce aldım :D kaydedince mi oluyo masterpass ben kaydetmedim ondan cıkmadı o 300 galiba
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

bu fiyata bundan iyi tablet bulamazsınız. tabletim olmasa düşünmem bile.
aynen kanka hoparlör 8 tane ekran büyük film video izlemeye falan da güzel bu fiyatlara iyi yani daha uygun tabletlere bakıcaktım cok para vermiyim diye de bi altları 7.5 8 bin lira ve klavye yok artı kasma falan diyolar değmez

• Beğen
Reaksiyonlar: umix
ah keske söyleseydin 2 dk önce aldım :D kaydedince mi oluyo masterpass ben kaydetmedim ondan cıkmadı o 300 galiba

aynen kanka hoparlör 8 tane ekran büyük film video izlemeye falan da güzel bu fiyatlara iyi yani daha uygun tabletlere bakıcaktım cok para vermiyim diye de bi altları 7.5 8 bin lira ve klavye yok artı kasma falan diyolar değmez
ekran boyutu yeter tam film izlemelik arada oyunda oynarsın.

Aynen kayıtlıydı iade edip dene şansını bence :) Hayırlı olsun :)

ekran boyutu yeter tam film izlemelik arada oyunda oynarsın.
oyun 0 kanka pc var bende 5060ti lı tablette yatakta netflix youtube falan giriyim uzanırken kütüphane gidiyim yeter bence oyun icin 8.7 11 inc tabletler daha iyi bu büyük biraz

Aynen kayıtlıydı iade edip dene şansını bence :) Hayırlı olsun :)
yok ya sağlık olsun simdi limit tekrar gidicek geri gelcek siparis iptal olcak aynı adres bidaha olusturulcak falan 300 tl icin karıstırmıycam olayı :D sağol

• Beğen
Reaksiyonlar: umix
linkteki cihaz honor tr garantili mi distribitör mü

linkteki cihaz honor tr garantili mi distribitör mü
kendi sitesinde de satıyor girin 12.8 suan kalemlisi hepsinde 2 yıl honor garantisi yazıyor distrübitör olsa yazar bu mağaza cok satıs yapıyor zaten kücük bi firma değil tr garantilidir

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,161,715
Üyeler
184,483
Son üye
sefa44
Geri