sabahtan beri bu ürüne bakıyorum netflix youtube vs için 10100 dü en son hepsiburadada bu fiyattan fazla da düsmez kullanan var mı tavsiye eder misiniz![]()
matepad islemci daha iyi ama ne icin aldıgına bağlı. Huaweide google servisleri yok oyundan youtubedan netflixten her neyse uygulamalardan bi anda atabiliyo yorumlara ve sikayet vara bakabilirsin. 3.parti yazılımlarla cözülüyo sıkıntı yaşamayan da var ama yaşayan da cok o yüzden ben almıyorumHuawei matepad 2025 11.5 bakıyodum bu tablet onun ayarında bir tablet mi?
3 sene p40 lite şuanda da aktif nerdeyse 2 senedir p60 pro kullanıyorum google mevzusu ile ilgili sıkıntım yokmatepad islemci daha iyi ama ne icin aldıgına bağlı. Huaweide google servisleri yok oyundan youtubedan netflixten her neyse uygulamalardan bi anda atabiliyo yorumlara ve sikayet vara bakabilirsin. 3.parti yazılımlarla cözülüyo sıkıntı yaşamayan da var ama yaşayan da cok o yüzden ben almıyorum
kuponu bulamadım kupon kodu nedir400 de kuponu var.
ben bulamadım kuponu400 de kupon kullanıp 9.100 TL'ye aldım. Konu için teşekkürler
dediğiniz cihazlar telefon ve işlemci ve ram olarak daha güclü cihazlar. Belki de optimizasyon sorunları ram ve işlemciyle beraber ortaya çıkıyodur bilemem o sizin tercihiniz sadece gördüklerimi paylaştım3 sene p40 lite şuanda da aktif nerdeyse 2 senedir p60 pro kullanıyorum google mevzusu ile ilgili sıkıntım yokgenel ekran kalitesi işlemci vs gibi şeyler daha önemli benim için. kardeşim için alıcam not tutma test çözme vs işleri için çoğunlukla.
Sepete ekleyin sağ üstte kuponlarım kısmında ödeme adımında görünmesi gerekiyor belki sizde olmayabilir kuponkuponu bulamadım kupon kodu nedir
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
ben bulamadım kuponu
evet yok maalesef anlamadımSepete ekleyin sağ üstte kuponlarım kısmında ödeme adımında görünmesi gerekiyor belki sizde olmayabilir kupon
honor tr garantili mi bu bende almayı düşünüyorumsabahtan beri bu ürüne bakıyorum netflix youtube vs için 10100 dü en son hepsiburadada bu fiyattan fazla da düsmez kullanan var mı tavsiye eder misin