🔥İndirim Honor Pad 9 8/256GB 9.499TL

Huawei matepad 2025 11.5 bakıyodum bu tablet onun ayarında bir tablet mi?

Huawei matepad 2025 11.5 bakıyodum bu tablet onun ayarında bir tablet mi?
matepad islemci daha iyi ama ne icin aldıgına bağlı. Huaweide google servisleri yok oyundan youtubedan netflixten her neyse uygulamalardan bi anda atabiliyo yorumlara ve sikayet vara bakabilirsin. 3.parti yazılımlarla cözülüyo sıkıntı yaşamayan da var ama yaşayan da cok o yüzden ben almıyorum

ben de huawei matepad takip ediyordum neredeyse 1 aydır şu olumsuz yorumlardan sonra neyi takip edeceğime karar veremedim, kullanan var mı önerir misiniz 10-12k bütçe var

matepad islemci daha iyi ama ne icin aldıgına bağlı. Huaweide google servisleri yok oyundan youtubedan netflixten her neyse uygulamalardan bi anda atabiliyo yorumlara ve sikayet vara bakabilirsin. 3.parti yazılımlarla cözülüyo sıkıntı yaşamayan da var ama yaşayan da cok o yüzden ben almıyorum
3 sene p40 lite şuanda da aktif nerdeyse 2 senedir p60 pro kullanıyorum google mevzusu ile ilgili sıkıntım yok :D genel ekran kalitesi işlemci vs gibi şeyler daha önemli benim için. kardeşim için alıcam not tutma test çözme vs işleri için çoğunlukla.

400 de kupon kullanıp 9.100 TL'ye aldım. Konu için teşekkürler

400 de kuponu var.
kuponu bulamadım kupon kodu nedir
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

400 de kupon kullanıp 9.100 TL'ye aldım. Konu için teşekkürler
ben bulamadım kuponu
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

3 sene p40 lite şuanda da aktif nerdeyse 2 senedir p60 pro kullanıyorum google mevzusu ile ilgili sıkıntım yok :D genel ekran kalitesi işlemci vs gibi şeyler daha önemli benim için. kardeşim için alıcam not tutma test çözme vs işleri için çoğunlukla.
dediğiniz cihazlar telefon ve işlemci ve ram olarak daha güclü cihazlar. Belki de optimizasyon sorunları ram ve işlemciyle beraber ortaya çıkıyodur bilemem o sizin tercihiniz sadece gördüklerimi paylaştım

sabahtan beri bu ürüne bakıyorum netflix youtube vs için 10100 dü en son hepsiburadada bu fiyattan fazla da düsmez kullanan var mı tavsiye eder misin
honor tr garantili mi bu bende almayı düşünüyorum

8799TL'ye geldi kuponlarla sağol. Kupon kullandım ama öğrenci vergi indirimini kullanabilirmiyim bunda?

Geri