Hoparlör Cızırtısı problemi

brs97

80+
Reaksiyon skoru
31
Arkadaşlar selamlar, Logitech Z533 markalı hoparlöre sahibim, bu hoparlörü gerek PS5'e gerekse Bluetooth ile bağlanıp kullanıyorum herhangi bir problem yok ve ses çok kaliteli geliyor ama bilgisayara gerek USB dönüştürücüsü gerekse jak giriş kısmından taktığım zaman sesli bir şey dinlerken bir cızırtı ve seste bozulma problemi yaşıyorum PC'ye Bluetooth dönüştürücü ile bağladığım zamanda kaliteli ses alamıyorum ve PC'de kasmalar meydana geliyor problem neden kaynaklanıyor olabilir eskiden sıkıntı yoktu sonradan olmaya başladı.
1769725454602.webp

1769725458879.webp
1769725463542.webp

Birçok sebebi olabilir hocam hoparlörün jak ucunda bir problem olduğunu düşünmüyor iseniz bu jak soketinden ,anakartın eski olmasından, yada sürücünün bulunmamasından kaynaklanabilir daha başka birçok nedeni de var

Anakarttaki ses kartı beslemiyor olabilir. Harici bir ses kartı alıp, ses kartını da adaptör ile destekleyip takmayı deneyebilirsin. Çok net anlamıyorum ama kabaca böyle söyleyebilirim.

Veya şöyle bir ürün seni paklayabilir. Ama öncesinde Technopat gibi daha aktif forumlara bir sorun.

Son düzenleme:
Muhtemelen Anakart kaynaklı olabilir.
Bi Logitech G hub yazılımı yükle ayarlardan bi ses ayarı yap yine düzelmezse farklı bi anakart ile veya ses kartı ile deneyin hocam.

Bi Logitech G hub yazılımı yükle ayarlardan bi ses ayarı yap yine düzelmezse farklı bi anakart ile veya ses kartı ile deneyin hocam.

Birçok sebebi olabilir hocam hoparlörün jak ucunda bir problem olduğunu düşünmüyor iseniz bu jak soketinden ,anakartın eski olmasından, yada sürücünün bulunmamasından kaynaklanabilir daha başka birçok nedeni de var

Anakarttaki ses kartı beslemiyor olabilir. Harici bir ses kartı alıp, ses kartını da adaptör ile destekleyip takmayı deneyebilirsin. Çok net anlamıyorum ama kabaca böyle söyleyebilirim. Ses kartlarından çok anlamıyorum, yakın zamanda Wraith'den şöyle bir dac aldım.

Veya şöyle bir ürün seni paklayabilir. Ama öncesinde Technopat gibi daha aktif forumlara bir sorun.

Merhaba,ürünümü logitech ghub uygulamasında göremiyorum jakta bir problem olduğunu düşünmüyorum çünkü aynı kabloyu ps5 e takınca cayır cayır kaliteli ses veriyor.Eskiden bilgisayardada aynı ses çıkıyordu ama ne olduysa ses birdenbire bozuldu daha önceden hoparlörü servise yollamıştım ses bozuk diye bana cihazda problem olmadığını söyleyip geri göndermişlerdi muhtemelen bilgisayarla alakalı bir durum.Bilgisayara ekran kartı haricinde herhangi bir parça değiştirmedim şimdiye kadar eskiden gelen ses şimdi nasıl gelmiyor onu bilmiyorum malesef.Sistemimi alan arkadaş bu pclerde ses kartı bulunmuyor demişti bana

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,186,162
Üyeler
188,210
Son üye
luxetveritas
Geri