DJ. Mic Check
80+ Platinum
- En İyi Cevap
- 3
İyi akşamlar.İyi biri olduğunun kanaatindeyim. Rica ederim. Sohbet etmek istersen ben buralardayım iyi akşamlar.
İyi akşamlar.İyi biri olduğunun kanaatindeyim. Rica ederim. Sohbet etmek istersen ben buralardayım iyi akşamlar.
Kızdan hoşlanıyorum beynim hayır kalbim evet diyor kızla derste sık sık göz göze gelip kesisiyoruz ilk zamanlar çok samimiydi şimdi benden sanki biraz soğudu ne yapmalıyım aklımdan çıkmıyor...
Taktikleriniz gerçekten çok işlevsel nevzat bey.Gidecen kızın yanına napıyon ne ediyon diye konuşurkene birden löp diye seni seviyom diyecen. Kız bi şaşıracak bi afallayacak. Neden böyle yap diyom çünkü böyle doğal cevap verir annadın mı. Sonra kız da bende seni seviyom derse kebab. Yoğsa zaten senin olmamıştır.
cok elraenn izlemissin senGidecen kızın yanına napıyon ne ediyon diye konuşurkene birden löp diye seni seviyom diyecen. Kız bi şaşıracak bi afallayacak. Neden böyle yap diyom çünkü böyle doğal cevap verir annadın mı. Sonra kız da bende seni seviyom derse kebab. Yoğsa zaten senin olmamıştır.