Bende 2 görünüyorKlavyenin garantisi ne kadar 1 senemi 2 senemi hepsiburadada1 amazonda 2 yıl görünüyor.
O tuş sanırım bilgisayar üzerinden yazılımını açmaya yariyor tam olarak anlamadım ama onla alakalı bir şey sanırım.Tuşu çözemedim
deneyeyim yazarım hemenO tuş sanırım bilgisayar üzerinden yazılımını açmaya yariyor tam olarak anlamadım ama onla alakalı bir şey sanırım.
hocam 2 haftadır yazılımı çalıştıramıyordumO tuş sanırım bilgisayar üzerinden yazılımını açmaya yariyor tam olarak anlamadım ama onla alakalı bir şey sanırım.
Hahah rica ederimhocam 2 haftadır yazılımı çalıştıramıyordum
adamsın çalıştı
5 tane animasyonu bulunuyor özel olarak tuşların ışıklandırmasını ayarlayabiliyormuşuzHahah rica ederim
Bir ara onlarida ekleme şansın varmı incelemeye yazılımını merak ediyordum5 tane animasyonu bulunuyor özel olarak tuşların ışıklandırmasını ayarlayabiliyormuşuz
Vallahi beğendim ya
Komitemi atlatayım tüm ayrıntılarıyla eklerim hocamBir ara onlarida ekleme şansın varmı incelemeye yazılımını merak ediyordum
Teşekkür ederim broEline Sağlık.
Aynen bunun için konu açmıştım, fena fiyat değil alınabilirşu an alınabilir gözüküyor isteyenler bakabilir
https://www.amazon.com.tr/dp/B087S2...e=380333&creativeASIN=B087S2QML9&linkCode=asn