Neler Yeni

HP Teknik Servis Azami süresi

QRuder

80+ Silver
Odam çok tozlu ve laptopun içinin de çok tozlandığından eminim (dışı çok tozlanıyor her sabah temizliyorum). Teknik servise gönderdim(06.02.2023 teknik servise girişi) ve bana fanını değiştireceklerini söylediler tamam dedim (sanırım bayağı tozlanmış) ve şu anda siteye girip baktığımda parça beklendiğini ve tahmini geliş süresi 27.02.2023 olarak gösteriyor. Şimdi diyelim ki parça tahmin edilen geliş süresinde ayın 27 sinde geldi bunun tamiri vs bile yapılmasa teknik servis süresini geçiyor? parça tam tarihinde gelse 21 gün oluyor tamiri de 2 gün sürse 23 gün parça daha geç gelirse 25 belki 1 ay . Şöyle bir yazı buldum aşağıya koyuyorum eğer teknik servis süreyi geçirirse direkt olarak ürünün sıfırını alma gibi bir hakkım var mı ?

HP.PNG

TeknoPiyon

80+ Gold
En İyi Cevap
3
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,506
İsim
ArtiAnius
20 günü geçtiği anda sanırım ürünün birebir sıfırıyla değiştirilmesi gerekiyor hp yi ara söyle değiştirmezlerse yaparsın 20 iş günüde sadece haftaiçi biliyorsundur umarım ?

James Gg

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
8,357
İsim
James Gg
İlgilendiği Kategoriler
Pc Toplama-ekran kartı-işlemci-anakart-acer çöp laptop
Sıfır ürün gönderseler insanlar bunun bugını bulup kullanırlardı sanmam.

Isolation32

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
419
İsim
İsmail sen
zamanında göndermiştim 1 ayı geçip elime ulaşmıştı cihazın gidişi ayrı gelişi ayrı dert bide orda sıraya giriyor falan filan

QRuder

80+ Silver
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
20 günü geçtiği anda sanırım ürünün birebir sıfırıyla değiştirilmesi gerekiyor hp yi ara söyle değiştirmezlerse yaparsın 20 iş günüde sadece haftaiçi biliyorsundur umarım ?
aynen onu biliyorum da bence geçecek gibi süre

QRuder

80+ Silver
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Sıfır ürün gönderseler insanlar bunun bugını bulup kullanırlardı sanmam.
nasıl bir bug olabilir ki ,sanki ben öyle bir şey hatırlıyorum herhangi bir ürünün azami tamir süresi geçince muadili ile değişimi yapılıyordu ,yanlış biliyor olabilirim ,duymuştum sadece.
Mesaj otomatik birleştirildi:

geçerse alırsın 0 ürününü kankam :D
ya mevzu sıfır ürün değil de bunlar nası teknik servis birtane fan bekliyorlar bunların merkezlerinde bir tane fan yok mu boşa bekliyoruz ya
Mesaj otomatik birleştirildi:

neyse bekleyeceğiz bakalım ne zamandır forumda yokum laptop yok ,forumdan tanınan vefat eden birileri var mı

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,015,946
Üyeler
160,911
Son üye
Can2701
Top Bottom