Neler Yeni

Yardım HP VİCTUS 15 Ekran problemi

Farex

80+ Silver
Anladım o zaman şöyle yapalım format atmadan önce DDU ile GPU sürücülerini bi temizleyin ve sonrasında Geforce Experince ve Intel driver support asistant ı kurun ve oradan sürücüleri tekrardan kurun belki sıfır kurulum yapmadan bu problemler çözülebilir.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Son olarak Windows + P yaparak şunu da yapın.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Belki seçenekler Sadece ikinci ekran veya PC ekranı olarak kalmış olabilir.
Nvidia ekran kartını tekrar yükledim ama ekranı algılıyor görüntü vermiyor.

Critaes

80+ Bronze
Fan sesleri Gaming laptoplar için normal seviyede her cihaz bu şekilde ses çıkarıyor ona bir çözüm yok maalesef büyük ihtimal kulaklık taktığınızda duymayacaksınız bile.
Kasadan geçtiğim için neye uğradığımı şaşırdım ben :D, onun dışında ses sitemi gayet iyi. Eğer sesden tatmin olmazsan B&O Audio programı var yüklü geliyor aratırsan bulursun veya Microsoft Store dan indirirsin. Ekolayzır yapınca ses inanılmaz iyi bang&olufsen kalitesi belli oluyor. Basit oyunlarda cs,valo,lol de fan sesi hiç rahatsız etmiyor. Ekran kalitesi güzel genel deneyimler böyle bende. Sen memnun musun şuanlık ilk deneyime göre?

berke.

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,177
İsim
Berke

berke.

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,177
İsim
Berke
Evet değişen bir şey yok en iyisi temiz kurulum.
Tamamdır temiz kurulumdan sonra tekrar bakarız dediğim gibi Intel driverları için Support Assistant kullanabilirsiniz.

Farex

80+ Silver
Tamamdır temiz kurulumdan sonra tekrar bakarız dediğim gibi Intel driverları için Support Assistant kullanabilirsiniz.
Şuan kurulum yapıyorum güncelliyorum aktarıcam gelişmeleri. Bu cihazın ısınma ihtimali var mı ? Soğutması iyi denmişti çünkü ayrıca bu işlemci 2-3 ghz lerde dolanacaksa ben neden bunu aldım?

berke.

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,177
İsim
Berke
Şuan kurulum yapıyorum güncelliyorum aktarıcam gelişmeleri. Bu cihazın ısınma ihtimali var mı ? Soğutması iyi denmişti çünkü ayrıca bu işlemci 2-3 ghz lerde dolanacaksa ben neden bunu aldım?
Soğutması gayet iyi fakat muhtemelen arada UHD graphics olduğu için monitör olmadan yüksek değerlere çıkmanız biraz mantıksız gibi gözüküyor kurulumlardan sonra monitörü bağladıktan sonra test yapıp göreceğiz.

Farex

80+ Silver
Soğutması gayet iyi fakat muhtemelen arada UHD graphics olduğu için monitör olmadan yüksek değerlere çıkmanız biraz mantıksız gibi gözüküyor kurulumlardan sonra monitörü bağladıktan sonra test yapıp göreceğiz.
Şuan kurulum bitti. Hala ekrana görüntü aktaramıyorum.

berke.

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,177
İsim
Berke

berke.

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,177
İsim
Berke
Evet. Ayrıca ghz de değişmedi. 2-3 arası.
Monitör bağlamadan zaten değişmesini beklemiyordum peki monitör de mouse ikonu felan gözüküyor mu yoksa No signal mi diyor?

Farex

80+ Silver
Monitör bağlamadan zaten değişmesini beklemiyordum peki monitör de mouse ikonu felan gözüküyor mu yoksa No signal mi diyor?
No signal diyor ama monitörümün ses kartını algılıyor ve ekranı da algılıyor görüntü aktarılmkış gibi gözüküyor ama ekranda görüntü yok.

berke.

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,177
İsim
Berke
No signal diyor ama monitörümün ses kartını algılıyor ve ekranı da algılıyor görüntü aktarılmkış gibi gözüküyor ama ekranda görüntü yok.
şuna bakar mısınız? bir de

Top Bottom