- Konu Sahibi Konu Sahibi
Maalesef olmuyor yani benim şansıma bozuk ürün mü çıktı acaba?şuna bakar mısınız? bir de
Maalesef olmuyor yani benim şansıma bozuk ürün mü çıktı acaba?şuna bakar mısınız? bir de
Emin değilim bu kısım bu şekilde gözüküyor mu?Maalesef olmuyor yani benim şansıma bozuk ürün mü çıktı acaba?
Emin değilim bu kısım bu şekilde gözüküyor mu?
İşlemci tam güç performans istiyorsan Hizmetlere gir ve hp'nin tüm hizmetlerini devre dışı bırakıp pc'yi yeniden başlat. Fan ayarı gidiyor ama işlemci tam performansa erişiyor. Fakat diğer bir dezavantaj ekran kartı (3050ti için) 75w yazıyor fakat hiçbir zaman 60'ı geçmiyor. Benim laptopta 6600h var ve 45w olarak lanse ediliyor. Ama gaming hubda performance modunda 35w max güç tüketiyor. Bir dene.
Birinci ekranı ana ekran yapar mısın? bakalım görüntü gelecek mi.Alıntıyı görüntüle
Bu şekilde.
Birinci ekranı ana ekran yapar mısın? bakalım görüntü gelecek mi.
Mesaj otomatik birleştirildi:
Bir de yalnızca 1 de göstermek yerine uzat seçeneğini işaretleyin
Buna tıklayıp bunu ana ekranım yap seçeneğini seçip sonrasında yalnızca 1 üzerinde göster tuşuna tıklayın ve orada uzat seçeneği olması gerekiyor onu seçin.
Denedim dediğinizi de. 1. ekran biligsayarın ekranı zaten. işlemci yer yer 4 ghz e yer yer 1 lere düşüyor. kullanım yok iken.Buna tıklayıp bunu ana ekranım yap seçeneğini seçip sonrasında yalnızca 1 üzerinde göster tuşuna tıklayın ve orada uzat seçeneği olması gerekiyor onu seçin.
Peki yalnızca 1 üzerinde göster tuşuna tıkladığınızda neler gözüküyor?Denedim dediğinizi de. 1. ekran biligsayarın ekranı zaten. işlemci yer yer 4 ghz e yer yer 1 lere düşüyor. kullanım yok iken.
Peki yalnızca 1 üzerinde göster tuşuna tıkladığınızda neler gözüküyor?
Hemen sağ tarafında buradan bahsediyorum